Evenimentul Zilei > Monden > Anna Lesko, idilă surprinzătoare în emisiunea Ferma! Scandalos cu cine s-a sărutat
Anna Lesko, idilă surprinzătoare în emisiunea Ferma! Scandalos cu cine s-a sărutat

Anna Lesko, idilă surprinzătoare în emisiunea Ferma! Scandalos cu cine s-a sărutat

Anna Lesko, care participă la a doua ediție a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’ de la Pro TV, a vrut să îi calce pe urme unei alte concurente și a încercat să îl sărute pe un ”sătean”.

În cel mai recent promo al show-ului, Anna Lesko se apropie de un „sătean”, pe care vrea să îl sărute, după cum afirmă chiar ea. „El este acel bărbat din care faci ce vrei tu”, spune Anna Lesko.

„Am simțit ceva în privirea ei”, a spus ”săteanul” despre intenția artistei. Ei bine, bărbatul pe care i s-a pus pata Annei Lesko este nimeni altul decât Octavian Ciovică.

Având în vedere că și George Burcea s-a sărutat pătimaș cu Viviana Sposub, nu ar fi de mirare dacă s-ar înfiripa o idilă și între Anna Lesko și Octavian Ciovică, scrie cancan.ro.

Octavian Ciovică este un cunoscut pilot de raliuri. Iar planurile lui pentru acest an sunt clare: să câştige Ferma, ca sătean, şi să îşi obţină certificatul de pilot de linie.

”Toată viaţa mea am umblat după provocări şi nu după unele minuscule. Aşa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ţi influenţeze plecarea din Ferma”, declara Octavian Ciovică înainte de începerea show-ului.

”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă”, declara la rândul ei cântăreața, care spunea că această experiență îi va aminti de cea petrecută la bunica ei.

Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei

După aproximativ opt ani de relație, unul dintre cele mai discrete cupluri de pe scena mondenă s-a destrămat.  Anna Lesko și DJ Vinnie, așa cum este cunoscut Adrian Neniță, și-au spus definitiv ”Adio”. Cu toate că Anna Lesko și DJ Vinnie au decis să meargă pe drumuri separate în viață, cei doi s-ar fi înțeles în privința copilului.

De dragul băiețelului lor, cei doi au decis să colaboreze și să facă tot ce le stă în putință pentru buna creștere a lui Adam.