Evenimentul Zilei > Monden > Anna Lesko a DEZVĂLUIT cu ce BĂUTURĂ MAGICĂ își menține SILUETA DE VIS -Galerie foto-
Anna Lesko a DEZVĂLUIT cu ce BĂUTURĂ MAGICĂ își menține SILUETA DE VIS -Galerie foto-

Anna Lesko a DEZVĂLUIT cu ce BĂUTURĂ MAGICĂ își menține SILUETA DE VIS -Galerie foto-

Cântăreața Anna Lesko a fost de multe ori întrebată care este secretul siluetei sale de vis. Miile de fani îi apreciază zilnic pozele foarte sexy. Așadar, ea a acceptat să dezvăluie secretul.

Anna Lesko este una dintre cele mai frumoase cântărețe ale noastre, chiar și după ce a născut un superb băiețel, pe nume Adam, artista este din ce în ce mai înfloritoare și nu contenește să publice pe conturile sale de socializare poze extrem de sexy, cu precădere de pe plajă, deoarece artista adoră să stea la mare.

 

Fanii săi o felicită mereu, iar pozele sale adună mii de aprecieri.

 

Întrucât este tot timpul întrebată ce face să se mențină într-o formă de invidiat, Anna a acceptat să dezvăluie trucurile sale de frumusețe într-o emisiune TV. Așadar, artista mizează pe curele de detoxifiere, iar detoxifierea propusă de cântăreață se ține între 5 și 10 zile.

 

Se prepară din piper Cayenne, cantitatea suportată de organismul fiecăreia, 2 linguri de miere naturală, 2 linguri de lămâie. Ingredientele se amestecă în 300 de mililitri de apă. ”

 

Anna Lesko a declarat că ea a ținut această dietă de 4 ori până acum, că 7, 8 pahare pe zi sunt suficiente și pe lângă faptul că detoxifiază ficatul, este o băutură care ajută și în curele de slăbire.