Evenimentul Zilei > Sport > Anghel Iordănescu, la un pas de a fi escrocat de clanul Duduianu?
Anghel Iordănescu, la un pas de a fi escrocat de clanul Duduianu?

Anghel Iordănescu, la un pas de a fi escrocat de clanul Duduianu?

Anghel Iordănescu a fost la un pas să fie escrocat cu o sumă uriașă de clanul Duduianu după ce în anul 2006 a vrut să cumpere o locuință într-o zonă bună a Capitalei.

În 2006, fostul selecționer antrena în Orientul Mijlociu și avea o avere de peste 50 milioane euro. Așa că a contactat mai multe agenții imobiliare pentru a-și cumpăra o casă în zona Pieței Charles De Gaulle, potrivit wowbiz.ro.

La un moment dat, un agent i-a făcut cunoștință cu doi membri ai clanului Duduianu, care susțineau că dețin o casă care s-ar fi potrivit cerințelor antrenorului. Aceștia închiriaseră imobilul și făcuseră rost de copii ale actelor, pe care i le-au prezentat antrenorului ca fiind originale.

Iordănescu a bătut palma cu samsarii pentru suma de 375.000 euro pe care urma să le-o predea în prezența unui notar. Din fericire, notarul a observat că ceva este în neregulă la actele casei și l-a atenționat pe Iordănescu. Duduienii sau scuzat și i-au promis fostului selecționer că revin într-o oră cu actele originale însă, evident, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Până la urmă, Anghel Iordănescu a renunțat la cumpararea casei.

În 2007, polițiștii au destructurat o rețea formată din 20 de persoane care se ocupa cu inșelătorii imobiliare. Numele lui Iordănescu a reieșit din convorbirile telefonice interceptate de procurori în dosar. Antrenorul a trebuit să se prezinte în fața instanței în 2014 în acest dosar, însă a spus că nu-și mai amintește exact ce s-a întâmplat cu 8 ani în înainte.

Clanul Duduianu s-a impus în București începând cu finalul anilor ’90, până atunci aceștia fiind considerați niște ”venetici” din cauza faptului că proveneau din Sintești. După 2000, Duduienii și-au câștigat faima și renumele prin activități infracționale violente și alianțe cu alte clanuri. Cea mai tare lovitură de imagine au fost însă pe punctul s-o dea în 2006, atunci când membri ai clanului Duduianu au fost la un pas să-l țepuiască pe Anghel Iordănescu cu 375.000 euro.

Duduienii au dat și țepe mai mari, de-a lungul anilor, însă până atunci nimeni nu încercase să fraierească un personaj atât de cunoscut precum fostul selecționer al echipei naționale.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: