Angelina Jolie” pe numele real Sahar Tabar, 22 de ani, a fost reținută la ordinul instanței din Teheran care se ocupă de „crimele culturale și corupția socială și morală”.

Ea se confruntă cu acuzații de blasfemie, incitarea la violență, obținerea de venituri prin mijloace necorespunzătoare și încurajarea tinerilor la corupție.

Tânăra a devenit faimoasă în 2017, după ce a afirmat că ar fi avut „50 de intervenții chirurgicale” pentru a arăta ca vedeta ei preferată de la Hollywood – și a postat selfie-uri care îi arătau cu buzele umflate și nasul ridicat.

Ulterior, ea a dezvăluit despre aspectul său șocant că a fost creat de fapt cu ajutorul machiajului și editării digitale. Vedeta cu foarte mulţi adepţi pe social media a fost arestată după ce mai multe persoane au făcut plângeri în legătură cu ea.

Arestarea vedetei de pe social media este cea mai recentă dintr- o serie de represiuni asupra utilizatorilor de Instagram, în mare parte de sex feminin, din Iran. Instagram este singura aplicație de social media disponibilă în Iran. Facebook și Twitter fiin  interzise, titrează nypost

Imagini pentru Sahar Tabar photos instagram

Imagini pentru Sahar Tabar photos instagram
Imagini pentru Sahar Tabar photos instagram