Într-o singură imagine îndrăzneață, ea este văzută pozând dezbrăcată acoperită de mătase naturală uitându-se feroce spre camera de filmat. În altă imagine o arată pe actrița într-o rochie verde tulbure amplă cu multe straturi de volane.

Angelina pozează aproape  nud, declarând pentru Harper’s Bazaar că cei șase copii ai ei au inspirat-o să-și descopere puterea interioară, vorbind totodată şi despre cicatricile „vizibile și invizibile”. Referindu-se la mastectomia dublă făcută în 2013, pentru a reduce șansele de cancer, după ce a fost diagnosticată cu BRCA1, ceea ce crește considerabil riscul de cancer de sân și ovare.

Ea a spus:Corpul meu a trecut prin multe în ultimii zece ani, în special în ultimii patru ani, și am atât cicatrici vizibile cât și invizibile. Cu cele invizibile e mai greu de luptat. Viața face multe viraje. Uneori te doare, îi vezi pe cei pe care îi iubești cu durere și nu poți fi la fel de liber și deschis cu ei așa cum dorește spiritul tău”.

Angelina Jolie își sărbătorește „puterea și sălbăticia interioară” totodată mândră de corpul ei pe care şi-l etalează fără probleme. „Maleficent“ va apărea pe coperta decembrie / ianuarie a Harper Bazaar.

HBZ120119_191
 
Imagini pentru Angelina poses naked on the current issue of Harper's Bazaar


HBZ120119_A10_A11

De la stânga, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Angelina Jolie, Zahara Marley Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt și Knox Jolie-Pitt participă la premiera „Maleficient” în octombrie a acestui an. [Foto: Getty]