„Come away” este un film care împletește acțiunile a două basme celebre, „Peter Pan” şi „Alice în Ţara Minunilor”. Angelina şi David sunt soţ şi soţie. Tot ei sunt și părinţii micuţilor Alice şi Peter, înainte ca Alice să ajungă în Ţara Minunilor, iar Peter să devină celebrul Pan. În acest film, Peter şi Alice sunt fraţi. Acţiunea se desfăşoară înainte ca cei doi să exploreze Țara de Nicăieri, respectiv Țara Minunilor.

 

David Oyelowo, colegul Angelinei Jolie de pe platourile de filmare, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu echipa de distribuție. În fotografie, actrița a fost surprinsă purtând o perucă blondă și haine de epocă.

 

Angelina Jolie este o actriță și regizoare de film, laureată cu premii importante. A fost numită „Cea mai bine plătită actriță de la Hollywood” în 2009, 2011 și 2013. Vedeta a primit titlul de „Cea mai frumoasă femeie din lume”.

Debutul său pe micile ecrane a început alături de tatal ei, actorul Jon Voight, în filmul „Lookin’ to Get Out”. Faima avea, însă, să o cunoască 13 ani mai târziu, în rolul de succes din filmul „Hackers”. Angelina a devenit cunoscută și pentru filme precum: „Salt”,„ Changeling”, „Mr. & Mrs Smith” , dar și pentru seria „Lara Croft”.

 

 

 

Te-ar putea interesa și: