Evenimentul Zilei > Actualitate > Angajații CNAIR au jefuit morții dintr-un accident. Urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arest. Ce bunuri și-au însușit acuzații
Angajații CNAIR au jefuit morții dintr-un accident. Urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arest. Ce bunuri și-au însușit acuzații

Angajații CNAIR au jefuit morții dintr-un accident. Urmează să fie prezentați instanței cu propunere de arest. Ce bunuri și-au însușit acuzații

Situație incredibilă pe străzile din România. Mai mulți angajați ai Companiei Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) vor fi prezentați, sâmbătă, în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă după ce au jefuit persoane decedate implicate într-un accident din județul Ilfov.

UPDATE: Cei patru angajați ai CNAIR sunt cercetați în stare de libertate. Anchetatorii au concluzionat că aceștia s-au aflat la prima infracțiune de acest fel și au, de asemenea, o vârstă înaintată. Angajații CNAIR au restituit familiilor îndoliate bunurile furate.

Știre inițială: Patru angajați ai CNAIR au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Angajații companiei de drumuri au jefuit morții implicați într-un accident în localitatea Șindrilița din județul Ilfov, pe data de 6 septembrie, când două autoturisme au intrat în coliziune și două persoane și-au pierdut viața.

Patru angajați CNAIR au jefuit morții dintr-un accident

În cauză se desfășoare o anchetă, după ce angajații CNAIR au sustras din geanta unei victime ale accidentului mortal din Ilfov suma de 240 de lei. Un alt bun furat a fost un telefon de ultimă generație, potrivit antena3.

Angajații CNAIR aveau ca sarcină curățarea carosabilului și îndepărtarea rămășițelor de la autoturisme astfel încât șoferii să-și poată relua circulația, însă aceștia au considerat că e cazul să profite de pe urma situației și să-și însușească bunuri care nu le aparțin.

După ce au ajuns în fața agenților de poliție, angajații CNAIR și-au recunoscut faptele și s-au angajat să restituie obiectele furate familiilor îndoliate. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, iar sâmbătă urmează să fie prezentați în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Accident mortal în județul Ilfov. Două persoane au murit

Un impact frontal a avut loc pe 6 septembrie între mai două autoturisme, în urma căruia două persoane și-au pierdut viața – șoferul uneia dintre mașini și soția acestuia, ambii în vârstă de 60 de ani.

Accidentul a avut loc în în jurul orei 8.30 pe DN2 în dreptul localității Șindrilița, după ce o mașină și o autoutilitară s-au ciocnit. Traficul rutier a fost întrerupt pe sensul către Urziceni, desfășurându-se dirijat pe celălalt sens.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. În urma impactului frontal dintre două auto, la fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliției, ISU Prahova și ale SAJ.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: