Evenimentul Zilei > Monden > Anamariei Prodan i-a stat inima când a auzit asta! Se va întâmpla la botezul copilului lui Reghecampf
Anamariei Prodan i-a stat inima când a auzit asta! Se va întâmpla la botezul copilului lui Reghecampf

Anamariei Prodan i-a stat inima când a auzit asta! Se va întâmpla la botezul copilului lui Reghecampf

Nașul copilului pe care îl va avea Laurențiu Reghecampf cu soția sa a oferit detalii despre botez și a anunțat ce mare surpriză pregătește.

Copilul pe care Laurențiu Reghecampf îl va avea cu iubita sa, Corina, va fi botezat de omul de afaceri Adrian Thiess. Cel care a organizat, în anul 2012, meciul amical disputat de Dinamo și FC Barcelona pe „Arena Națională”. Thiess are planuri mari pentru botez și vrea să-l aducă la acest eveniment pe celebrul jucător de snooker, Ronnie O’Sullivan.

Marea vedetă pregătită pentru botezul copilului lui Laurențiu Reghecampf

„Încă nu se știe sexul copilului, dar mi-aș dori să fie băiat, ca să îl cheme Adrian! Va fi un botez superb, vor fi invitați de seamă. Vine și Ronnie O’Sullivan. Am vorbit deja cu Ronnie, își dorește să participe! O să fie invitat special.

Reghe e fratele meu și e normal, dacă m-ai întrebat, trebuie să spun că da. Și Ana e sora mea, nu aleg între ei. Îi iubesc la fel. El e fratele meu, el mi-a prezentat-o pe Ana. Viața e complexă. Îi iubesc pe amândoi. Asta e capacitatea mea. Una e una, alta e alta”, a spus Adrian Thiess pentru cancan.ro.

„Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu”, a mai spus omul de afaceri pentru sursa citată.

Ce spunea antrenorul despre divorțul de Anamaria Prodan

„Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale, atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, afirma Rghecampf, legat de divorț, pentru cancan.ro.