Evenimentul Zilei > Social > Fără rapel. Lista celor 24 de centre în care va fi administrat, la cerere, vaccinul Johnson&Johnson
Fără rapel. Lista celor 24 de centre în care va fi administrat, la cerere, vaccinul Johnson&Johnson

Fără rapel. Lista celor 24 de centre în care va fi administrat, la cerere, vaccinul Johnson&Johnson

Vicepreședintele CNCAV, Andrei Baciu, a anunţat că vor fi disponibile 24 de noi centre de vaccinare care folosesc serul Johnson&Johnson. Vaccinarea se face fără programare.
Vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu a anunţat că vor fi operaţionale 24 de centre de vaccinare cu serul produs de Johnson&Johnson în 20 de judeţe.

Andrei Baciu: „Primele 24 de centre în care se foloseşte vaccinul dezvoltat de Johnson&Johnson (Janssen) vor fi disponibile în 20 de judeţe. Acesta este doar începutul! În perioada următoare vor fi deschise şi alte centre pentru acest vaccin, în plus faţă de cabinetele medicilor de familie. Împreună cu reprezentanţii autorităţilor locale căutăm cele mai bune soluţii, astfel încât vaccinul anti-covid să ajungă în toate localităţile din ţară. Nu uita! Acest ser (Johnson&Johnson) poate fi găsit şi în cabinetul medicului tău de familie. Prima dată vorbeşte cu el”.

Centrele de vaccinare cu Johnson&Johnson

-Bacău ➤ 2 centre ➤ Bacău, Parincea
Bihor ➤ 2 centre ➤ Oradea
București ➤ 1 centru ➤ Sector 4
Călărași ➤ 1 centru ➤ Călărași
Constanța ➤ 1 centru ➤ Constanța
-Dâmbovița ➤ 1 centru ➤ Târgoviște
Dolj ➤ 1 centru ➤ Craiova
Galați ➤ 1 centru ➤ Galați
Gorj ➤ 1 centru ➤ Tîrgu Jiu
Harghita ➤ 1 centru ➤ Jigodin Băi
Hunedoara ➤ 1 centru ➤ Deva
Ilfov ➤ 1 centru ➤ Chitila
-Mureș ➤ 1 centru ➤ Sovata
Olt ➤ 1 centru ➤ Slatina
Prahova ➤ 2 centre ➤ Ploiești, Puchenii Mari
-Sălaj ➤ 1 centru ➤ Zalău
-Suceava ➤ 1 centru ➤Suceava
Timiș ➤ 2 centre ➤ Timișoara
Tulcea ➤ 1 centru ➤ Tulcea
Vâlcea ➤ 1 centru ➤ Râmnicu Vâlcea
Alte 20 de centre pentru vaccinul Johnson&Johnson vor fi deschise în mai multe spitale din toată țara. Pacienții internați pot opta pentru imunizarea cu acest ser, fără programare sau alte documente, a mai scris Baciu.

 Este foarte important de știut pentru cei care doresc să se vaccineze:

nu ai nevoie de programare;
poți să îți aduci toți membrii familiei sau prietenii (care au împlinit 18 ani);- vaccinul se administrează într-o singură doză și nu ai nevoie de rapel;
dacă ai rătăcit adeverința de vaccinare, nu îți face griji! O poți descărca singur din platforma Registrului Electronic Național de Vaccinări (RENV).
Tu faci schimbarea! Hai, știu că poți! Fii responsabil! Vaccinează-te!, a scris pe contul de Facebook, vicepreşedintele CNCAV, Andrei Baciu.