Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Raicu, consfesiuni despre relația cu tatăl său. Cel mai mare regret al vedetei
Andreea Raicu, consfesiuni despre relația cu tatăl său. Cel mai mare regret al vedetei

Andreea Raicu, consfesiuni despre relația cu tatăl său. Cel mai mare regret al vedetei

La douăzeci de ani după moartea tatălui său, Andreea Raicu povestește despre relația dificilă cu acesta, dar și despre marele regret care o încearcă deoarece nu a apucat să-i mărturisească sentimentele pe care le avea pentru el.

Andreea Raicu nu a avut cea mai bună relație cu tatăl său, însă știe că dincolo de toate vorbele aspre și frustrările din copilărie, acesta a iubit-o. Ea a povestit momentul despărțirii definitive de acesta și despre regretul care o încearcă deoarece nu a apucat să-i spună, la momentul potrivit, că îl iubește.

„Exact azi, în urmă cu 20 de ani, tată a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am să îl pot șterge niciodată din memorie. Au trecut aproape la fel de mulți ani câți am petrecut împreună. Nu am avut poate cea mai bună relație, dar știu că m-a iubit, dar nu a știut să mi-o arate.

Pe măsură ce am crescut, m-am simțit îndreptățită să îi spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu îmi plăcea, cu furia pe care am ținut-o bine ferecată în interiorul meu toți anii copilăriei și adolescenței în care știam că «nu e frumos» să le răspunzi părinților. Nu am ratat nicio ocazie să îi spun ce simt”, a scris Andreea Raicu, pe pagină să de Facebook.

Marele regret al vedetei de televiziune

Vedeta a povestit că abia după ce și-a pierdut tatăl și a realizat că nu-l va mai vedea niciodată, a realizat că a uitat să-i transmită cel mai important lucru. Faptul că îl iubește. Iar acest sentiment de vinovăție și regret a bântuit-o foarte multă vreme.

„Și într-o zi, cea în care a plecat, am realizat că am uitat să îi spun ce era mai important, doar că, atunci când el era aici, nu puteam să văd asta pentru că eram prea orbită de furia care dădea pe dinafară. Am uitat să îi spun că îl iubesc”, a mai scris Andreea Raicu.

Andreea Raicu, îndemn pentru cei care o urmăresc

În cele din urmă, a mai povestit vedeta, a reușit să se împace cu sine și să accepte că ceea ce s-a petrecut nu mai poate fi schimbat. Drept urmare, i-a îndemnat pe cei care îi citesc postarea să profite de orice ocazie, sau să creeze ocazii, pentru a le transmite celor dragi ceea ce simt pentru ei.

„A fost regretul cel mai mare. Sentimentul de vinovăție m-a chinuit mult timp, mi-a furat zile, nopți, luni în care numai la asta m-am gândit. Mi-a luat ceva vreme să pot să accept situația și că nu mai aveam cum să întorc timpul ci doar să învăț ceva din acesta experiență dureroasă.

Ceea ce știu acum este că indiferent cât de supărată, tristă, nervoasă sunt pe mama, familie, prieteni sau oameni importanți, am grijă să știe că îi iubesc indiferent de orice. Să fiu sigură că am spus tot ce am simțit pentru că nu știu dacă voi mai avea ocazia, iar viață trăită cu regrete e absolut cumplită.

Indiferent cât de supărat, nervos sau trist ești, dragostea rămâne acolo deși în momentele acelea nu ai puterea să o mai vezi. Ai grijă că oamenii cu adevărat importanți din viață ta să știe că îi iubești. Poate chiar acum!”, și-a încheiat postarea Andreea Raicu.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: