Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Marin va ÎNTRISTA această VESTE. Fostul soț, SURPRINS cu un OCHI VÂNĂT. Explicațiile i-au SPERIAT pe FANI – GALERIE FOTO
Andreea Marin va ÎNTRISTA această VESTE. Fostul soț, SURPRINS cu un OCHI VÂNĂT. Explicațiile i-au SPERIAT pe FANI – GALERIE FOTO

Andreea Marin va ÎNTRISTA această VESTE. Fostul soț, SURPRINS cu un OCHI VÂNĂT. Explicațiile i-au SPERIAT pe FANI – GALERIE FOTO

Tuncay Ozturk, fostul soț al Andreei Marin se descurcă bine de când a divorțat de când a divorțat de divă. S-a apucat să facă sport și postează mândru pe rețelele de socializare imagini care îi dovedesc calitățile atletice.

Dar, o fotografie apărută pe pagina sa de Facebook i-a îngrijorat pe fani. „Ce este rotund, albastru şi nu se deschide? Ochiul meu după un meci de volei…”. Se pare că bărbatul s-ar fi accidentat la un meci de volei, pe care l-a jucat împreună cu nişte prieteni, scrie Cancan.ro. 

A divorțat din cauza infidelităților 

Atunci când Tuncay și asistenta sa au fost fimați împreună la o întâlnire romantică, cei doi au negat orice relație. Pe data de 29 iunie, Tuncay anunţa cu tristeţe că Sandra pleacă de lângă el, mai exact că se mută în Anglia împreună cu iubitul ei, dar iată că nu a putut sta prea mult timp fără fostul ei şef.

“Multe minciuni au fost la mijloc după divorţ, despre mine şi ea, însă prietenul ei şi familia, nu au luat în seamă toate acestea şi au mers în continuare pe drumul lor. Le mulţumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată. Aş vrea să îi mulţumesc şi iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în tot timpul acesta şi pentru că a dat dovadă de multă eleganţă, ţinând cont de ştirile apărute. Vreau să îi mulţumesc Sandrei pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt sigur că nu multe persoane ar fi reuşit să se menţină puternice în faţa acestor îmbârligături”, a scris el pe Facebook, la vremea aceea. 

Divorț pe Facebook

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay: „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”. Iată şapte motive care au zdruncinat căsnicia de doi ani şi 9 luni cu Tuncay.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: