Zâna este supărată pe fostul său soț deoarece asta a continuat să folosească imaginea ei în activitatea profesională, chiar dacă aceasta l-a rugat să nu o mai facă.

 

 

Totodată, vedeta acuză că Tuncay nu a ținut cont de rugămintea sa.

 

"Bun găsit, oameni buni, 
  
 În urmă unor mesaje primite în ultima perioadă din partea unor persoane care îmi reproșau calitatea unor servicii ce NU fac parte din muncă mea, am decis să clarific aspecte care pot duce la confuzie și, că urmare, la efecte negative nedorite. Dacă ar fi fost vorba de un singur pacient nemulțumit, nu aș fi simțit nevoia acestor clarificări, dar cum am primit repetate mesaje cu reproșuri nemeritate, sunt nevoită să reacționez astfel, chiar dacă nu mi-aș fi dorit acest lucru. 
Pe scurt, mesajele primite, verbal sau în scris, atât de către mine, cât și indirect prin membri ai echipei mele, menționau nemulțumiri ale expeditorilor în privință serviciilor furnizate către ei, în urmă intermedierii făcute de către firmă deținută de cel care este încă soțul meu. Reproșurile directe către mine, precum și cererea de rezolvare a fiecărei situații în parte, erau motivate de către pacienți de faptul că au avut încredere să apeleze la această firmă, fiind convinși de implicarea mea directă și sub toate aspectele în activitatea acesteia. Cu răbdare, am încercat să ajutăm fiecare caz în parte pentru aplanarea și clarificarea situațiilor survenite, din omenie, dar am realizat că nu este normal să îmi asum responsabilități ce nu-mi aparțin, nici nu sunt în măsură să investighez aceste cazuri medicale, căci despre asta e vorba, pentru a vedea cine are dreptate sau nu. Nu este meseria sau aria mea de expertiză. Cel mult am putut pune în legătură, direct, "actorii" implicați în fiecare situație. Nu-mi doresc, însă, că echipă mea sau eu să fim puși pe viitor în față unor experiențe similare, de asemenea credibilitatea noastră este construită printr-o muncă susținută de peste 20 de ani în care nu am dezamăgit. Nu ne dorim că anumite confuzii să pună o umbră de îndoială nemeritată asupra reputației mele și a echipei mele. De aceea, sunt necesare clarificările punctuale de mai jos: 
  
 1. PREMIZA. Am fost și mai sunt legal căsătorita cu un om care și-a început activitatea că și fizioterapeut de la zero în România acum aproximativ 3 ani, având câțiva ani de experiență în Turcia. Consider că este firesc, într-o relație bazată pe dragoste, să acorzi tot sprijinul care îți stă în putere celui de lângă ține pentru dezvoltarea și reușită să pe toate planurile. Important de clarificat este faptul că eu am sprijinit necondiționat, fără a fi implicată legal, în nicio formă, în activitatea firmei soțului meu. 
  
 2. IMPLICAREA. Nu îmi face plăcere, dar din păcate nu pot ocoli subiectul în acest context, așadar trebuie să lămuresc natură implicării mele: una la nivel de susținere, morală, materială, financiară, la nivel de relații, recomandări și promovare, precum și în toate aspectele vieții. Consider că este normal că oricine să facă , în cuplu, tot ce ține de șine pentru omul alături de care își construiește un viitor. Subliniez, însă, faptul că am ales să respect libertatea de decizie și de acțiune, neimplicandu-mă propriu-zis în activitatea firmei partenerului meu de viață și fac această mențiune, pentru că tocmai aici este confuzia creață în mintea pacienților care mi-au scris cu reproș, crezând că port o responsabilitate suplimentară. O separare clară a vieții mele profesionale de cea a persoanei de care am decis să divorțez, atât pentru acest moment, cât și pentru viitor, se dovedește a fi necesară. Această, cu atât mai mult cu cât, chiar cu o zi în urmă, într-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu întâmplător, în sediul  firmei sale, și nu în studioul tv, soțul meu a vorbit în cea mai mare parte a interviului despre mine și relația noastră, aspecte folosite astfel în contextul promovării afacerii sale. 
  
 3. SURSĂ PROBLEMEI. O altă confuzie s-a născut din faptul că pe mediile de comunicare on-line ale soțului meu și ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conținând imaginea mea, fie că vorbim de imagini filmate, text sau fotografii, folosindu-le în susținerea activității sale. Menționez faptul că am sesizat, cu luni în urmă, că acest lucru nu este benefic din pricină confuziei create, astfel încât i-am cerut soțului meu să scoată de pe mediile sale tot ce conține imaginea mea. 

 

 4. AMÂNĂRILE. Din păcate, eliminarea acestor materiale-care dădeau de înțeles în mod indirect și eronat publicului larg implicarea mea din punct de vedere legal în activitatea menționată, din moment ce imaginea mea o "susținea" la vedere în spațiul on-line , deși fără voia mea-a fost mereu amânată, în pofida insistențelor mele repetate. M-am aflat într-o situație delicată, și pentru că prin bună înțelegere și comunicare nu am găsit posibilă soluționare, recent, când am decis separarea de soțul meu din motive complexe, am găsit de cuviință să rezolv, pe cale legală, și această problemă. 
  
 5. REACȚII NEDORITE. Și în demersul legal în care am cerut eliminarea oricăror materiale care conțin imaginea mea sub orice formă de pe mediile on-line ale soțului meu (site-uri, youtube, conturi pe diverse rețele de socializare…), am avut parte de amânări sau eliminări doar parțiale, astfel încât în urmă cu o săptămâna am apelat la executorul judecătoresc, care a constatat oficial prezența unor materiale ce nu fuseseră încă eliminate, nici după aproximativ o luna de demersuri oficiale. Toate aceste materiale crează o impresie falsă și atrag reacții nedorite la adresă mea precum cele care m-au determinat să fac aceste clarificări, folosind imaginea mea în sprijinul activității unei firme, fără să îmi doresc acest lucru. Sper, însă, că această situație să fie rezolvată până la capăt favorabil în mod legal, pentru că este singură cale pe care o am la dispoziție în acest moment de a elimină orice confuzie în activitatea mea și cea a persoanei care este încă soțul meu, până la pronunțarea divorțului. 
  
 6. CLARIFICĂRI FINALE. Un ultim aspect care a dus la confuzie și pe care trebuie să îl menționez este faptul că am avut o colaborare de ani de zile cu un lanț de spitale din Turcia, ajutând     găsească soluții pentru problemele lor medicale grave,   când nu găseau rezolvare la noi acasă  cazuri foarte complicate. Ulterior,  soțului meu  început  colaboreze comercial pe partea de turism medical cu același  de spitale, iar pacienții au crezut  facem  activitate , neștiind  susținerea mea pentru el  fost doar sub aspectele menționate  . Este  o clarificare   acest sens: atunci când scrieți pe o   decât [email protected], care îmi aparține, mesajul dumneavoastră NU ajunge la  mea.  este  mea   acestui scop", a transmis Andreea Marin pe contul său de socializare.