Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a aflat CINE ESTE NOUL IUBIT al Andreei Marin. Are o FUNCŢIE IMPORTANTĂ şi este mai tânăr cu 11 ani decât ZÂNA
S-a aflat CINE ESTE NOUL IUBIT al Andreei Marin. Are o FUNCŢIE IMPORTANTĂ şi este mai tânăr cu 11 ani decât ZÂNA

S-a aflat CINE ESTE NOUL IUBIT al Andreei Marin. Are o FUNCŢIE IMPORTANTĂ şi este mai tânăr cu 11 ani decât ZÂNA

Misterul a fost decriptat! S-a aflat identitatea noului iubit al Andreei Marin. Toată lumea se întreba cine este bărbatul misterios cu care vedeta tv s-a afișat ținându-se de mână la mall şi care i-a furat dragostea zânei surprizelor.

 

Bărbatul cu care Andreea Marin a fost surprinsă de mână este Adrian Brâncoveanu. El are 32 de ani și este consul în Libia, la Tripoli. El a fost relocat în Tunisia după izbucnirea tensiunilor în această țară, potrivit dcnews. 


 

RIMELE IMAGINI cu NOUL iubit al Andreei Marin! Cum arată bărbatul care i-a FURAT inima DIVEI – Galerie Foto


Mai multe lucruri par să se lege acum, pentru că ultima oară Andreea Marin și-a petrecut vacanța în Tunisia, alături de fiica ei. Ea a postat numeroase imagini din vacanța pe care și-a petrecut-o în țara africană în luna august. 


MESAJUL pe care toată lumea îl aştepta! Tuncay, PRIMA REACŢIE după ce Andreea Marin a fost fotografiată cu noul iubit


După ce în februarie s-a despărțit oficial de Tuncay, Andreea a părut că are nevoie de o perioadă mai lungă pentru a se reface, dar in realitate a cunoscut repede pe altcineva, iar acum nu mai este singură și pare fericită, scrie Wowbiz. 

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay: „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”. 

Andreea Violeta Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 în Roman, România. A urmat cursurile Facultății de Informatică de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iași. Este fiica lui Dan și a Violetei Marin. Are o soră, Cristina, și un frate vitreg, Ionuț, ambii mai mici decât ea. În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea și-a pierdut mama într-un accident rutier.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: