Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Marin, într-un IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ. Niciun fan NU a văzut-o până acum așa DEZBRĂCATĂ. Decoteul care a CUCERIT INTERNETUL – Galerie Foto
Andreea Marin, într-un IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ. Niciun fan NU a văzut-o până acum așa DEZBRĂCATĂ. Decoteul care a CUCERIT INTERNETUL – Galerie Foto

Andreea Marin, într-un IPOSTAZĂ INCREDIBILĂ. Niciun fan NU a văzut-o până acum așa DEZBRĂCATĂ. Decoteul care a CUCERIT INTERNETUL – Galerie Foto

Celebra Andreea Marin pare să fie din ce în ce mai frumoasă de când viața ei sentimentală s-a liniștit. Diva apare pe rețele de socializare în ipostaze din ce în ce mai sexy.

Într-o postare recentă pe Instagram, vedeta nu s-a sfiit să-și afișeze decolteul.  “Zâna” de 42 de ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu noul ei partener, Adrian Brâncoveanu,  consulul României în Libia, în vârstă de 32 de ani.

Dacă în urmă cu câțiva ani era  timidă în aparițiile ei publice, acum vedeta se afișează în ipostaze de neuitat. Andreea Marin a fost gazda unui eveniment la Oradea, la Gala Campionilor organizată cu prilejul Expoziţiei Naţionale Columbofile.

Fanii au fost plăcut surprinși de curajul divei și au dat câteva mii de like-uri într-un timp foarte scurt și sute de comentarii pline de entuziasm. 

Întrebată dacă ar vrea să evină mamă din nou, Andreea Marin a mărturisit că este deschisă acestei provocări. Vedeta nu spune nu, dimpotrivă, o aşa binecuvântare ar face-o fericită.

„Bineînţeles. Cred că orice femeie ar trebui să gândească aşa. Mai ales că acum vârsta nu mai este un impediment. Femei la 40 de ani şi 50 aduc pe lume copii sănătoşi. Nu văd de ce să gândeşti într-un mod în care să afecteze devenirea negativistă. Da, sunt deschisă la asta. Sigur ca da”, a mărturisit vedeta.

„Relaţia mea este la distanţă în cea mai mare parte a timpului, din cauza faptului că muncim. Nu simt că e mai bine aşa, mie îmi place apropierea. Este ce a vrut Dumnezeu să se întâmple. Sunt Sărbătorile şi suntem împreună. De Revelion o să fim undeva cu năsucul în nămeţi”, a declarat Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV, chiar de Sărbători.