După ce s-a pozat atârnată de un hamac pentru Yoga, Andreea Marin, aflată într-o vacanță exotică alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, în Bali, a recidivat.

De această dată parcă pentru a-i reduce la tăcere pe cei care spun că o femeie de 45 de ani nu mai poate arăta extraordinar. Așa că și-a pus o rochiță vaporoasă, neagră, dar prin care se cam vede tot, și s-a alintat în fața camerei.

Ce a ieșit? Vedeți și singuri:

Spre seară, diva și-a schimbat ținuta, dar a ales tot o rochiță neagră, de data aceasta mai elegantă. Un bun prilej pentru alte câteva minute de dialog incitant cu camera de filmat.

În urmă cu o săptămână, vedeta se arăta încântată de alegerea locului în care să-și petreacă vacanța. „O experiență extraordinară trăită azi, în Bali, și știți ca nu folosesc acest cuvânt prea des, nu-mi place sa exagerez în niciun chip. Locuim în Ubud, în inima pădurii, într-un loc parcă desprins din rai, nici nu am bănuit ce alegere incredibilă am făcut, pe baza unor imagini care nu exprimă fidel realitatea, nu poate fi descrisa nici în cuvinte! Pacea deplina, echilibrul, înțelepciunea, frumusețea naturală și căldură umană sunt vorbele ce creionează portretul acestui loc de poveste”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Dar mai multe amănunte și poze, în articolul Andreea Marin, surprinsă în Bali în ipostaze incredibile. Pozele pe care toți vor să le vadă!