Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Marin, în COSTUM de BAIE la 42 de ani! Reacţii în lanţ din parte fanilor – Foto Galerie INCREDIBILĂ
Andreea Marin, în COSTUM de BAIE la 42 de ani! Reacţii în lanţ din parte fanilor – Foto Galerie INCREDIBILĂ

Andreea Marin, în COSTUM de BAIE la 42 de ani! Reacţii în lanţ din parte fanilor – Foto Galerie INCREDIBILĂ

Andreea Marin a stârnit valuri de reacții pe contul său de socializare, după ce a postat o fotografie în care apare în costum de baie în timp ce se relaxează citind o carte la piscină.

Chiar dacă are 42 de ani, diva arată impecabil și pare să fi slăbit considerabil de când a divorțat de Tuncay Ozturk. Vedeta se laudă că a slăbit şapte kilograme şi se mândreşte cu stilul de viaţă pe care l-a adoptat:„Am promis că mă voi antrena zi de zi. Şi mă ţin de treabă. 

Masurătoarea arată şi un rezultat neaşteptat după sport şi o scurtă detoxifiere (2 weekenduri şi o săptămână de dietă recomandată de nutriţionist între ele), precum şi nutriţie moderată şi cât mai ordonată posibil: o pierdere în greutate de 7 kg din ianuarie până acum. Deci, se poate!”, a scris de curând vedeta pe contul să de Facebook.

Regina…„divorțurilor” pe Facebook

Ca şi în ianuarie 2013, când a divorţat de Ştefan Bănică, Andreea Marin a anunţat tot pe Facebook că se desparte de Tuncay: „Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine şi să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viaţa mea: divorţul. Vă rog tare mult să ne respectaţi dorinţa de linişte şi intimitate, mie şi fiicei mele. Un divorţ este dureros, dar întotdeauna v-am spus, şi cred şi astăzi, că acesta nu este un obstacol de nedepăşit. Ca femeie şi mamă, am multe motive să îmi continui viaţa clădind şi zâmbind”. 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: