Evenimentul Zilei > Monden > Diva României a devenit o rebelă. Apariție incendiară la un eveniment important
Diva României a devenit o rebelă. Apariție incendiară la un eveniment important

Diva României a devenit o rebelă. Apariție incendiară la un eveniment important

Andreea Marin, adepta unui stil vestimentar elegant, reprezentat prin rochii lungi, sacouri asortate cu pantaloni în diferite nuanțe, a ales o ținută sexy la ultima apariție mondenă

La un eveniment monden recent, Andreea Marin a impresionat prin ținuta sexy pe care a ales să o poarte. În majoritatea timpului, vedeta poartă rochii lungi sau combină pantalonii cu sacouri în diferite nuanțe, însă de această dată și-a dorit să iasă din tipare și a reușit cu succes să facă acest lucru, scrie bzi.ro.

Vedeta a purtat o rochie alba tip cămașă pe care a reușit să o combine cu elemente care să transforme ținuta într-una provocatoare. Cu portjartierul la vedere și cămașa descheiată care a lăsat la vedere sutienul, Andreea Marin a bifat una dintre cele mai sexy apariții ale sale din acest an.

Andreea Marin a accesorizat ținuta cu o pereche de cizme negre peste genunchi, o geanta în aceeași nuanță, o pereche de cercei rotunzi, iar pentru a-și evidenția talia, a ales să poarte o curea neagră.

Nu doar ținuta a fost una ușor diferita de stilul pe care vedeta îl adoptă în majoritatea timpului, ci și coafura. Andreea Marin și-a prins părul într-un coc lejer, iar în privința machiajului a ales rujul roșu și a evidențiat zona ochilor cu ajutorul tușului de culoare neagră.

Fotografiile realizate înainte de a pleca la eveniment, dar și cele de la fața locului au fost încărcate pe Facebook și Instagram, prietenii virtuali ai vedetei apreciind schimbarea de look pe care aceasta a făcut-o.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: