Acum mai mulți ani, Andreea a acceptat să pozeze în Playboy. Fotografiile făcute la momentul respectiv îi dau, în prezent, multe bătăi de cap deoarece apar tot mai des pe site-urile XXX. Cei care dețin aceste platforme se folosesc de imagini, fără acordul ei, scrie Cancan.ro. 
 
Vedeta cunoaște această problemă dar, din păcate, nu poate să facă absolut nimic. De fiecare dată când pozele sunt șterse de pe un site, apar pe altul. „Este o poveste veche, trei ani de zile m-am luptat cu aceste mizerii, dar nu ai ce să le faci. 
 
Le scoteau de pe site şi apoi un alt site posta iar… Şi la un moment dat nu-ţi mai pasă. Nu mai stau să mă cert cu ei, am obosit. Să le dea Dumnezeu să le meargă după cum nenorocesc ei oamenii”, a spus Andreea Mantea
 
Ar putea părăsi Kanal D
 
Andreea Mantea ar putea părăsi Kanal D după ce ar fi primit o ofertă de colaborare de la Silvia Epure, producător de film și televiziune. Nu există informații oficiale cu privire la o eventuală plecare din trustul Kanal D, însă oferta primită de Mantea ar putea fi greu de refuzat din punct de vedere financiar.
 
Andreea și Silvia Epure se cunosc destul de bine, au lucrat împreună la mai multe emisiuni, printre care și „Nuntă cu surprize”, Andreea fiind moderatoarea, iar Silvia, producătorul executiv. Cea din urmă este cunoscută pentru mai multe producții internaționale, printre care și filmul „Borderland“, o coproducție americano-mexicană în care a lucrat, ca producător, alături de celebrii actori Bruce Dern, nominalizat la Oscar, Peter Fonda, fratele lui Jane Fonda, dar și de regizorul premiat internațional Paul Street, mai scrie sursa citată.