Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, iar o perioadă lungă de timp nici nu și-au mai vorbit. Mantea are grijă singură de băiețelul lor. Cei doi pare că s-au împăcat, chiar dacă niciunul nu a confirmat că ar forma din nou un cuplu, informează Cancan.

În emisiunea „Puterea dragostei”, ediție difuzată pe 27 martie, Andreea a apărut îmbrăcată cu o rochie largă, iar imaginile cu burtica i-au dus pe fani cu gândul că aceasta ar putea fi însărcinată din nou. Mai mult decât atât, după ce s-a așezat pe fotoliu, vedeta încerca să își acopere burtica cu cartonul de prezentare.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au petrecut o mini vacanță împreună în Turcia.

Cei doi fac tot posibilul pentru ca micuțul lor să nu simtă divergențele care au avut loc între ei. Fostul cuplu se înțelege foarte bine în prezent și cei doi foști iubiți petrec mult timp unul în prezența celuilalt, pentru ca David să se poată bucura de prezența ambilor părinți.

Andreea și băiețelul ei s-au mutat în Turcia de câteva luni pentru ca aceasta TV să poată filma pentru noul ei proiect, show-ul „Puterea dragostei”.