Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Mantea, fata „GRĂSUȚĂ” de la PAGINA 5. Cum a ajuns VEDETĂ PLAYBOY – Foto ÎNAINTE/DUPĂ
Andreea Mantea, fata „GRĂSUȚĂ” de la PAGINA 5. Cum a ajuns VEDETĂ PLAYBOY – Foto ÎNAINTE/DUPĂ

Andreea Mantea, fata „GRĂSUȚĂ” de la PAGINA 5. Cum a ajuns VEDETĂ PLAYBOY – Foto ÎNAINTE/DUPĂ

Andreea Mantea, celebra prezentatoare de la Kanal D, are un trecut colorat. S-a descoperit că înainte de vedeta sexy de la Playboy, a fost fata plinuță de la Pagina 5.

Andreea Mantea a intrat prima data în atenția presei în 2006, atunci când a fost desemnată cea mai sexi față de la pagină 5 din ziarul „Libertatea”. În același an a participat și la concursul Miss Playboy. A ieșit pe locul 2.

Și-a dorit tot timpul să lucreze în televiziune, iar visul i s-a îndeplinit. Cariera TV și-a început-o din postura de reporter la Kiss TV. A renunțat, apoi, la acest job pentru a se dedică exclusiv carierei de model.

„Atunci a primit oferta de a fi parteneră celor doi prezentatori de la matinalul „Neața cu Răzvan și Dani”. S-a trezit o perioadă în fiecare dimineață de la oră 5, până când a fost înlocuită cu Daniela Crudu. A fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar și co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea „Din dragoste”.

Andreea Mantea a fost și rămâne o femeie frumoasă, iar fotografiile din galerie vorbesc de la sine. Da, Andreea era mai grăsuță decât astăzi, însă – după cum puteți vedea – la fel de ”fierbinte”, scrie Cancan.