Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea, dezvăluiri șocante. „Nu suport să mă văd”
Andreea Mantea, dezvăluiri șocante. „Nu suport să mă văd”

Andreea Mantea, dezvăluiri șocante. „Nu suport să mă văd”

Cunoscuta prezentatoare Andreea Mantea a recunoscut că nu se poate suporta să se vadă atunci când apare la televizor.

Vedeta spune că a avut multe probleme în viață, multe obstacole de trecut, dar mereu a avut un sprijin foarte mare din partea mamei sale.

„A suferit alaturi de mine”

”În copilarie si adolescenta, mama a fost mana de fier, a folosit si coada de matura, si papucul, atunci cand o suparam. Dar a fost si blanda, si calda. A stiut exact ce sa ne invete si cum sa indrume. La fel ca mine, si ea este extrem de sensibila, dar si foarte puternica, in acelasi timp; stie sa se impuna atunci cand este cazul. Ma sustine, este alaturi de mine, a suferit alaturi de mine, ma incurajeaza atunci cand am nevoie. Este o mama model”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea nu suportă să se vadă la TV

Andreea Mantea, care este protagonista unui nou show TV – „Trăiri alături de Andreea Mantea”, care a avut premiera de curând la Kanal D – a dezvăluit că nu suportă să se uite la ea la TV.

„E un lucru pe care trebui să-l spun în premieră. Prietenilor le-am spus, nu am spus la televizor vreodată. Eu nu suport să mă văd la televizor. Eu nu mă uit la mine (…) Eu dacă sunt în bucătărie și mă aud la televizor, nu mai pot să tai nici ceapa. Nu pot să mă ascult, nu pot să mă văd. Așa sunt eu, eu sunt naturală. Eu nu pot să-mi pun o mască. Oamenii nu cred că m-ar iubi dacă aș fi așa”, a declarat Andreea Mantea.

La filmările show-lui pe care-l prezintă acum , vedeta și-a luat și băiețelul cu ea

„Este cel mai dificil coleg de până acum. Suntem parteneri în această emisiune pentru că trăim tot felul de lucruri, lucruri amuzante. Îl am și pe David alături de mine, împreună ne plimbăm și aflăm tot felul de povești frumoase, tot felul de oameni frumoși. Am filmat peste tot”, a mărturisit vedeta, potrivit tacataca.prosport.ro