Prezentatoarea a postat pe o rețea de socializare mai multe fotografii în costum de baie minuscul, dar și un mesaj:„A venit weekend-ul. Să aveţi un weekend superb!”, a scris ea în dreptul imaginii, iar prietenii virtuali au început imediat să o laude, fascinanți de felul în care arată.

Cine este Andreea Mantea?

Andreea Mantea a intrat prima dată în atenţia presei în 2006 când a fost desemnată cea mai sexi faţă de la pagină 5 din ziarul "Libertatea". În acelaşi an a participat şi la concursul Miss Playboy unde a ieşit pe locul 2. Visul ei a fost mereu să lucreze în televiziune, pe care şi l-a îndeplinit, începându-şi carieră în televiziune că reporter la Kiss tv. A renunţat la acest job pentru a se dedică exclusiv carierei de model. 

În timp ce era model a primit oferta de a fi vecină celor doi prezentatori de la matinalul "Neaţă cu Răzvan şi Dani". S-a trezit o perioada în fiecare dimineaţă de la ora 5, până când a fost înlocuită cu Daniela Crudu. A fost imaginea firmei de lenjerie Jolidon, dar şi co-prezentatoarea lui Mircea Radu la emisiunea "Din dragoste". 

Împreună cu Mircea Radu a prezentat show-ul "Nopatea erorilor" difuzat de Antena 1. După Antena 1 s-a mutat la TVR2 unde a prezentat împreună cu Aurelian Timişan show-ul săptămânal de divertisment "Tombolă câştigătorilor". Andreea Mantea s-a făcut cunoscută şi datorită altor surse, nu doar din televiziune. Frumoasă brunetă a pozat prima dată pentru revista Promotor în compania unui Audi TT, iar la câteva luni a primit propunerea să pozeze şi în Playboy, număr ce s-a dovedit a fi un real success. 

Andreea a fost aleasă să pozeze şi peste graniţe pentru un calendar Playboy, realizat chiar la reşedinţa celebrului Hugh Hefner. Acest pictorial a deschis seria ediţiilor fierbinţi din 2009 la "Playboy Ucraina".

Susa foto Facebook

Te-ar putea interesa și: