În puterea dragostei discrete şi ţinute departe de gura lumii… Dar oricât s-a chinuit vedeta de la Kanal D să păstreze secretul ultimei relaţii, tot s-a aflat ceva.

Fanii prezentatoarei s-au întrebat adesea cine este oare iubitul Andreei Mantea, întrucât frumoasa brunetă de la Kanal D a tot evitat să abordeze acest subiect,

Probabil că a făcut-o din superstiţie, considerând că-i va merge mai bine în dragoste dacă relaţia va fi mai puţin mediatizată…

O fi contat şi relația controversată avută cu Cristi, tatăl copilului ei? Poate vom afla curând şi de ce Andreea Mantea a decis să fie mai discretă cu viaţa personală.

Cert este că în prezent s-a aflat cine este cel care i-a cucerit inima gazdei emisiunii Puterea Dragostei. Se pare că relaţia durează de 5 ani.

Vedeta de la Kanal D nu duce lipsă de dragoste, iar în anul de graţie 2020 se simte împlinită și fericită în brațele unui bărbat misterios.

Cu toate că ea s-a ferit să dea prea multe detalii, s-a aflat că partenerul prezentatoarei ar lucra tot în televiziune.

În plus, un detaliu importat ar fi atras atenția apropiaților în ultima perioadă: apariția unui inel pe degetul brunetei, care se pare că s-a logodit…

Mai multe detalii nu au venit pentru moment despre planurile celor doi, dar este evident că dacă se vor înţelege la fel de bine nu-i exclus să asistăm la o nuntă.

„Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist.

Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă!

Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită!

A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată”, au spus surse din anturajul Andreei Mantea pentru ciao.ro.

sursa foto: kanald.ro