Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca și fiica sa, Alexia, vacanță fabuloasă la Dubai. Hotel de lux și întâlnire cu un star al Barcelonei
Andreea Esca și fiica sa, Alexia, vacanță fabuloasă la Dubai. Hotel de lux și întâlnire cu un star al Barcelonei

Andreea Esca și fiica sa, Alexia, vacanță fabuloasă la Dubai. Hotel de lux și întâlnire cu un star al Barcelonei

Andreea Esca și fiica sa „au evadat” de 8 Martie într-una dintre cele mai căutate zone turistice ale lumii. La hotel au dat peste o vedetă a fotbalului.

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram și-au făcut un cadou de 8 martie și au plecat într-o scurtă vacanță în Emiratele Arabe Unite, la Dubai. Ele s-au cazat într-un apartament luxos dintr-un imobil aflat în celebra destinație turistică. Și au prezentat imagini într-un scurt filmuleț difuzat în cadrul emisiunii „La Măruță” de la Pro TV. Printre multe alte facilități și accesorii, Andreea Esca și Alexia Eram s-au bucurat și de o piscină privată.

Ele au fost cazate la vestitul Palazzo Versace, hotelul de designer placat cu marmură albă și înțesat cu detalii iconice ale celebrei case de modă. Hotel care a devenit, în ultimii ani, unul din cele mai vizitate de turiști și vedete din întreaga lume, conform lamaruta.protv.ro.

Și-au creat propriul parfum, au zburat cu balonul, au făcut yachting și s-au fotografiat cu Gerard Pique

Printre activitățile de care s-au bucurat la Dubai s-au numărat crearea unui parfum propriu, zborul deasupra deșertului cu un balon cu aer cald și o plimbare cu yachtul în largul mării. În hotelul respectiv, vedeta Știrilor Pro TV și fiica sa au dat nas în nas cu celebrul, fotbalistul celor de la FC Barcelona. Nu au scăpat ocazia pentru a imortaliza momentul și s-au fotografiat cu soțul Shakirei.

În luna iulie a anului trecut, Andreea Escu mărturisea că s-a infectat cu coronavirus și vorbea despre această problemă. Lucrurile au fost foarte ciudate, nu știu dacă neapărat complicate, dar niciodată nu te aștepti să ți se întâmple ție, oricum ar fi, și primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soțul meu.

„Să spun sincer, mă miram că eu nu am”

Avea de 2 zile febră foarte mare, pe care inițial am asociat-o cu o problemă mai mult gastrică. Ne-am gândit că poate are o enterocolită sau, cine știe, chiar o toxinfecție alimentară, pentru că el de obicei atunci când avea orice fel de probleme cu stomacul făcea și febră.

La mine au apărut simptomele după vreo 5 zile. Să spun sincer, mă miram că eu nu am, mi se părea cumva ciudat, pentru că noi suntem, da, în aceeași casă și mi se părea ciudat că mie mi-a ieșit rezultatul negativ. Dar eram hotărâtă, bineînțeles, și conform protocoalelor și, pentru că așa gândeam că este bine, după 7-8 zile să refac oricum testul, să vedem ce se întâmplă, dacă nu cumva se pozitivează între timp, pentru că ei plecaseră din casă amândoi cu un rezultat pozitiv.” Spunea vedeta TV.