Jurnalista Andreea Esca a trecut prin experiențe de care se simte profund legată. Aceasta a dezvăluit amănunte legate de viața ei sentimentală. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri despre primul iubit, dar și despre experiențele sentimentale care au urmat într-un volum pe care l-a publicat acum câțiva ani.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns și de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre același lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. (…) Sunt destule femei care trăiesc până la sfârșit alături de cel care a fost primul bărbat din viața lor și care nici nu s-au gândit vreodată să cunoască altul. Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. (…) 

Eu, de exemplu, aveam obsesia asta. Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el. Mă iubește prea mult și nu mai rezistă să fim despărțiți de acest impediment… 

Ei bine, cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de așa ceva și l-am părăsit”, a scris Andreea Esca în carte, conform Libertatea

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate prezentatoare de ştiri din România. Ea prezintă Ştirile Pro TV de mai bine de 20 de ani. 

 

Te-ar putea interesa și: