Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum arată VEDETA PRO TV care NU are operații estetice? NU te-ai fi gândit că este vorba despre…
Cum arată VEDETA PRO TV care NU are operații estetice? NU te-ai fi gândit că este vorba despre…

Cum arată VEDETA PRO TV care NU are operații estetice? NU te-ai fi gândit că este vorba despre…

O mulțime de vedete apelează, tot mai des, la artificii de înfrumusețare și calcă pragul clinicilor de chirurgie estetică. Cu toate acestea, unele mizează pe naturalețe și nu concep, sub nicio formă, ideea de a apela la bisturiu pentru a arăta mai bine.

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Prezentatoarea știrilor de la Pro Tv nu a apelat niciodată la bisturiu. Cu toate acestea, Andreea și-a injectat de câteva ori botox, pentru diminuarea ridurilor.

Despre frumusețea naturală a Andreei Esca a vorbit Adina Alberts, un cunoscut chirurg estetician.

„Andreea Esca mi-a declarat mai de mult că nu agreează genul de îmbunătățiri estetice, că nu și le dorește, că nu și le face. Îmi amintesc că acum câțiva ani am văzut-o că a încercat un pic de botox pe frunte și știu că nu i-a plăcut. Nu dă doi bani pe chestiile astea. E și asta o atitudine cu care sunt de acord. Nu văd de ce toată lumea ar trebui să-și… Atâta timp cât ești mulțumit de tine…”, a spus Adina Alberts, pentru Viva.ro.