Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca avea o mare concurentă în Pro TV! E incredibil cât câștiga într-un minut
Andreea Esca avea o mare concurentă în Pro TV! E incredibil cât câștiga într-un minut

Andreea Esca avea o mare concurentă în Pro TV! E incredibil cât câștiga într-un minut

Vorbind despre realizările din trecut și cele din prezent, Elena Lasconi a rememorat că în perioada în care era colegă cu Andreea Esca la Pro TV câștiga maim ult decât o face în prezent ca primăriță a municipiului Câmpulung.

Elena Lasconi este născută în 1972, la fel ca Andreea Esca. Cele două jurnaliste aveau o relație apropiată când erau colege la Pro TV. Ambele au ajuns la celebrul post de televiziune în 1995. În cele din urmă, Elena Lasconi a renunțat la televiziune în 2020, pentru a intra în politică.

De-a lungul vremii, s-a spus că Andreea Esca are cel mai mare salariu la Pro TV, dar dezvăluirile lansate recent de Elena Lasconi arată că știrista avea o concurență serioasă când venea vorba despre câștiguri.

Primărița a fost cooptată recent de Pro TV în cadrul emisiunii Căsătoriți pe nevăzute, în care are rolul ofițer al Stării Civile. Invitată recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, ea a oferit câteva detalii despre show-ul matrimonial al momentului.

9.000 de lei pe lună, pentru 14 ore pe zi

Andreea Esca și Elena Lasconi

„Am 9.000 de lei salariul de primăriță. Este multă muncă și bătaie de cap, dar îmi place. Stau 14 ore în primărie și mă înjură toți. Știi în cât timp făceam eu banii ăștia, când eram la PRO TV? Când mă duceam să vorbesc la eveniment?

În 40 de minute. Și nu mă înjura nimeni. Vreau să fac un fel de Vegas din Câmpulung Muscel. Să vină oamenii din toată lumea să se căsătorească la noi, pentru că avem locuri de poveste”, a dezvăluit Elena Lasconi (49 de ani).

Amintim că în urmă cu un an, candidatata USR PLUS la funcţia de primar al municipiului Câmpulung Muscel anunţa că a câştigat detaşat alegerile. La acea vreme, Lasconi declara că potrivit numărătorii paralele s-a impus în cel puţin 17 dintre cele 19 secţii de votare din municipiu.

Elena Lasconi

Ce spunea Elena Lasconi după alegeri

În multe dintre ele cu peste 50% dintre opţiunile alegătorilor. „Încă de la început am simţit biroul din primărie. Am crezut din tot sufletul şi m-am încărcat din energia oamenilor″, spunea Elena Lasconi, care avea un mesaj și pentru adversarii politici.

„Nu le port pică pentru chestiile urâte pe care le-au făcut. Am simţit că este vorba despre forţa binelui. Nu mai avem timp de războaie. Este vremea să ne apucăm de treabă″, spunea fosta jurnalistă.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: