„Cea mai mare prostie pe care am făcut-o în liceu a fost faptul că am vorbit la telefon foarte mult și am fost nevoită să fac chetă și să plătesc telefonul înainte să ajungă factura la ai mei. Atunci frica de părinți era mare…”, povestește amuzată Andreea Esca într-un mini-interviu acordat pentru EVZ.

Prezentatoarea Știrilor Pro TV lansează la Bookfest ultima sa carte, o autobiografie despre întâmplări petrecute în copilărie și adolescență.

Cum spune că este timidă, jurnalista a mărturisit că va veni la lansarea cărții alături de toți colegii ei. „Toți au fost foarte bucuroși și mi-au spus că vin să mă susțină… Pentru că mă știu timidă! Am prieteni foarte buni care îmi sunt alături mereu”, susține Andreea.

Despre cartea sa, prezentatoarea știrilor Pro TV spune că „nu este ficțiune, dar nici o autobiografie în adevăratul sens al cuvântului”. „În fond, este un volum cu multe amintiri dragi. Toate lucrurile despre care vorbesc în carte mi s-au întâmplat și m-au marcat într- un fel sau altul, așa că am simțit nevoia să le împărtășesc cu toată lumea. Am avut o copilărie și o adolescență fericite, cu vacanțe la țară, prieteni pe viață și aventuri de ținut minte. Mai mult, mă bucur că am avut bunici și părinți minunați”, a adăugat Andreea Esca.

Te-ar putea interesa și: