Evenimentul Zilei > Social > Andreea Esca a dezvăluit un secret din culise. Ce se ascunde în spatele jurnalistei de pe ecranele TV. FOTO
Andreea Esca a dezvăluit un secret din culise. Ce se ascunde în spatele jurnalistei de pe ecranele TV. FOTO

Andreea Esca a dezvăluit un secret din culise. Ce se ascunde în spatele jurnalistei de pe ecranele TV. FOTO

Prezentatoarea știrilor de la Pro TV a dezvăluit fanilor un secret mai puțin cunoscut despre ea.

Prezentă pe ecranele televizoarelor de aproximativ 30 de ani, prezentatoarea Pro TV Andreea Esca, a dezvăluit fanilor săi un secret mai puțin cunoscut despre ea. Jurnalista apărea în emisiuni mereu îmbrăcată elegant – cel puțin, așa părea din ceea ce se putea observa pe ecran. Andreea Esca a împărtășit cu fanii ei o imagine din culise, care se pare că i-a luat pe surprindere pe aceștia.

Andreea Esca, rochie, pantaloni și pantofi sport

Într-o postare de pe Instagram, prezentatoarea TV Andreea Esca le-a arătat fanilor săi un secret din culise. În ediția televizată de pe data de 25 iunie, de la Pro TV, jurnalista s-a îmbrăcat cu o rochie verde, elegantă, dar purta și pantaloni cu buline și o pereche de pantofi sport.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

„Din culise. Nu e niciun secret”, a notat ea pe Instagram.

Se pare că postarea jurnalistei a fost apreciată, fiindcă a strâns peste 19.000 de aprecieri de la fanii săi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Lucru mai puțin știut despre Andreea Esca

Salariul Andreei Esca va rămâne cel mai probabil o enigmă pentru toți curioșii care vor să știe cât câștigă prezentatoarea Știrilor Pro TV. Deși niciodată nu a vorbit concret despre remunerația ei, Esca a afirmat totuși că are noroc la bani, chiar și atunci când vine vorba de jocurile de noroc.
Prezentatoarea Știrilor Pro TV ne-a mai mărturisit că de cele mai multe ori are noroc și câștigă sume impresionante de bani. „De obicei câștig, cred că de aia nici nu vreau să joc mai mult”, a spus Andreea, care nu vrea să forțeze mâna, ci să doar că creadă că până acum a avut parte de „norocul începătorului”.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: