Chiar dacă i-a fost foarte greu, lucrurile par să fie mai bine Și, acum, mai mult chiar, a acceptat ideea că va deveni o femeie divorțată.

„Oamenii se schimbă, sentimentele se schimbă, lucrurile se schimbă și trebuie să îmbrățișăm schimbarea căci numai așa putem evolua în bine”, a fost postarea Andreei Bălan, sugerând că, de fapt, fără fostul ei soț va putea să evolueze și mai mult în bine.

Mai mult, în urmă cu puțin timp Andreea vorbea, tot în spațiul virtual, despre soțul ei ca despre „un adult flămând”.

„Fericirea și iubirea se învață în copilărie atunci când ești iubit de către părinții tăi. Dacă nu ai parte de iubire când ești mic, mai târziu în viață nu vei ști să fii fericit, nu vei ști să iubești și să accepți iubirea celor din jur.

De la părintele de același sex cu ține, ar trebui să înveți iubirea de sine, iar de la părintele de sex opus, iubirea față de un partener. Un copil lipsit de mangaieri, aprecieri, blândețe și iubire, va deveni un adult flamand, rătăcit prin viață, care va caută mereu ceea ce nu a avut când era mic, va avea repere eronate, va fugi din anumite situații dificile, va lua decizii nepotrivite vieții sale, va sabota și va proiecta pe orice partener neajunsurile sale sufletești”, a scris Andreea Bălan pe Facebook.