Andreea Bălan se află la Marea Negră unde își petrece vacanța la soare, pozând, provocator, într-un costum de baie, înfierbântând imaginația bărbaților. Vedeta s-a cazat la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Mamaia și a apărut la plajă, la piscină, într-un  costum sexy de baie, de culoare roșie, cu un decolteu care îi pune în evidență bustul generos. Fotografiile au fost postate pe contul de Instagram al artistei și a atras numeroase comentarii apreciative.

Se pare că artista a ales să-și ia o vacanță  și să se relaxeze după o perioadă destul de dificilă în care a avut parte de mai multe suișuri și coborâșuri, după cum se plângea chiar ea, după tot circul făcut cu George Burcea.

Andreea l-a lăsat acasă pe George Burcea ca să aibă grijă de cele două fetițe, Ella și Clara, pe care le au împreună. Cu atât mai mult cu cât Andreea a spus de fiecare dată că ea și George trebuie să rămână uniți, în continuare, pentru cele două fetițe. Acum, actorul are prilejul să-și demonstreze calitățile de tătic și să se achite de sarcinile care îi revin în această calitate.

Andreea Bălan a vorbit, în urmă cu aproximativ o lună, despre relația dintre ea și George Burcea, oferind detalii despre felul în care cei doi își vor împărți custodia celor două fetițe. Totodată, ea a vorbit și despre încercările pe care le-a avut de a se reconcilia cu fostul soț și a subliniat că a încercat să repare cam tot ce se mai putea repara în relația lor.

„Da, înainte să depun actele, l-am mai întrebat o dată dacă este sigur că asta vrea și apoi, pe 1 aprilie, le-am depus, deoarece nu a vrut să se schimbe și nu a fost dispus la reconciliere. Nici nu am vrut să stau agățată și să nu depun actele, mai ales fiind vorba și despre anumite fapte despre care s-a aflat public”, spunea la vremea respectivă Andreea Bălan.

Ea a spus atunci câ va solicita custodia exclusivă pentru cele două fete dar, dacă tatăl va da dovadă că dorește să se implice în creșterea lor, este dispusă să ajungă la o înțelegere.

Andreea Bălan lămureşte totul despre divorţ! Cine e George Burcea în realitate?