Andreea Bălan trece printr-un divorț greu de George Burcea, după ce acesta a fost implicat într-un scandal cu droguri, dar încearcă pe cât posibil să-și păstreze o atitudine pozitivă și să zâmbească cât de des se poate.

Are toate motivele să fie fericită pentru că cele două fete ale sale sunt ca „două comori”, scrie Cancan.

„Copii fericiți, mamă fericită” a scris Andreea Bălan, în dreptul fotografiei cu fiicele sale, toate afișând un zâmbet de milioane.

Un alt motiv pentru care cântăreața poate zâmbi sunt mesajele frumoase, de încurajare, pe care le primește de la fanii ei.

„O mamică superbă! Îți doresc mult succes și multă putere să treci peste toate greutățile impuse de cursul vieții / Meriți să fii fericită, meriți să fii iubită de minunile din viața ta, să fii sănătoasă, să ai puterea de a merge mai departe cu capul sus pentru a le fi alături și pentru a le oferi o copilărie fără griji! Să crească mari, sănătoase și frumoase, ești cea mai frumoasă și mândră de fetițele tale, aveți grijă de voi, va pup și vă iubesc fetele mele 💖😘”,  sunt doar câteva dintre comentariile primite de Andreea Bălan care demonstrează că fanii îi sunt alături și la bine, dar și la rău.