Evenimentul Zilei > Actualitate > Andrea Abeli a dat lovitura! Secretul cu care s-a impus pe piața americană
Andrea Abeli a dat lovitura! Secretul cu care s-a impus pe piața americană

Andrea Abeli a dat lovitura! Secretul cu care s-a impus pe piața americană

Andrea Abeli are o poveste de viață de-a dreptul fascinantă. În vârstă de 34 de ani, românca s-a mutat la Miami, unde a devenit celebră pe rețelele de socializare. Pe Instagram, ea a reușit să adune peste 1,7 milioane de urmăritori, de una singură, fără să apeleze la vreo firmă specializată în domeniu.

Deși a absolvit un master în drept, tânăra a fost atrasă de web design, marketing, fotografie și social media. Astfel a dobândit multe cunoștințe care au transformat-o într-un adevărat antreprenor. Ea a reușit să ajute zeci de fete să ajungă modele de succes pe rețelele de socializare și să și câștige bani din imaginea lor. Toate acestea au însemnat beneficii materiale și pentru ea.

Cum a ajuns Andrea celebră pe Instagram

Trăsăturile speciale ale Andreei au atras atenția a milioane de oameni. Formele ei voluptoase au fost punctul forte, iar când și-a dat seama de acest lucru, a apelat chiar și la intervenții estetice pentru a și le accentua. Asta a ajutat-o să iasă și mai mult în evidență și să se impună pe Instagram în fața unor vedete celebre. Astăzi branduri notorii doresc să le promoveze pe pagina ei de Instagram.
 
Înainte de a se muta în Miami, Florida, Andrea a locuit la Milano, Barcelona și Londra. Și-a construit practic singură cariera de la zero, iar astăzi ajută și alte fete să ajungă modele de succes.