Pentru a ajunge la o siluetă de invidiat, Andra s-a pus serios pe treabă. La 32 de ani, s-a apucat de sală și încearcă să renunțe la alimentele nesănătoase.

„M-am apucat de sală serios și am grijă. De patru ori pe săptămână merg la sală, încerc să reduc pâinea și zahărul. O dată la două săptămâni merg la un tratament de față, de hidratare. Am 32 de ani, mai stau.

Mie mi-e frică de ace, nu am apelat niciodată, dar niciodată să nu spui niciodată”, a declarat Andra.

Pentru cântăreață, fericirea înseamnă și mâncare.

„Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, a mai spus Andra.

Legat de „sarcina” vehiculată în mass-media, Andra a fost tranșantă.

„Am văzut acuma în tot felul de ziare că sunt gravidă. Dragilor, stați liniștiți, dacă se întâmplă minunea, vă anunț eu. E un motiv de bucurie, nu am cum să ascund. Deocamdată pot să recunosc, da, m-am îngrășat câteva kilograme”, a mai zis ea.

Vacanță de lux în pandemie pentru Andra, Pepe și Măruță

Petrec împreună, cântă împreună, își fac și vacanța împreună. Familiile Măruță și Pepe au amânat planurile de vacanță în străinătate și au plecat împreună în Deltă.

„Vacanțele în România sunt foarte frumoase! În Delta Dunării ne bucurăm de peisaje incredibile! Vă pupăm!”, a anunțat Andra, pe un canal de socializare. Din poze, vacanța comună arată foarte frumos. Au făcut excursii cu barca, iar copiii, care sunt deja buni prieteni, s-au bălăcit în piscină. „Învățăm lucruri noi”, a mai scris cântăreața.

Fire responsabilă, artista nu a pierdut ocazia să le vorbească fanilor despre importanța respectării măsurilor de siguranță necesare în contextul pandemiei care a dat peste cap viața întregii planete.

Mesaj de responsabilizare către fani

„Totul pare că s-a schimbat: măști, dezinfectant la tot pasul, restaurantele preferate încă sunt închise… Totuși, lucrurile importante sunt și vor fi mereu la fel: să îți protejezi familia, să petreci timp cu ea, să faci o excursie în țară într-un loc în care nu ai mai fost, să ieși la un picnic și să te bucuri de sandvișuri de parcă ar fi o masă de 5 stele! Trebuie să vedem partea frumoasă a vieții, în orice context. Să trăim noul de neprețuit!”, a mai scris Andra.