Evenimentul Zilei > Actualitate > „Vedeta COPIILOR” făcea AMOR SĂLBATIC în PUBLIC. Cântăreața din România are doar 21 de ani – FOTO EXPLICIT
„Vedeta COPIILOR” făcea AMOR SĂLBATIC în PUBLIC. Cântăreața din România are doar 21 de ani – FOTO EXPLICIT

„Vedeta COPIILOR” făcea AMOR SĂLBATIC în PUBLIC. Cântăreața din România are doar 21 de ani – FOTO EXPLICIT

Andra Gogan, o celebră cântăreață în vârstă de doar 21 de ani din România, a fost surprinsă în timpul unei partide de amor sălbatic în public. Totul s-a întâmplat în spatele unui gard.

Andra Gogan, tânăra în vârstă de 21 de ani, care a dublat vocea personajelor Disney, pare a fi protagonista unui filmuleț demn de site-urile pentru adulți.

Recent, a apărut un video pe YouTube, în care doi tineri fac amor în public, în culisele unei scene, scrie Cancan.

Toată lumea se întreabă dacă tânăra este chiar Andra Gogan, deoarece, imediat când a văzut că este filmată, și-a dat părul pe față, să nu fie recunoscută. Internautul care a postat filmulețul pe YouTube a vrut să demonstreze că este chiar vloggerița în video, și asta pentru că piesele vestimentare, dar accesoriile, par să fie identice cu ale Andrei Gogan.

Din 24 decembrie 2018, postul de televiziune TVH a devenit TVH Kids Channel, singura televiziune din România pentru copii și adolescenți. Imaginea acestui post de televiziune este Andra Gogan, vlogger de succes, dar și prezentatoarea emisiunii „Andra Show“.