Evenimentul Zilei > Monden > Andi Moisescu a vorbit despre plecarea de la PRO TV, după 30 de ani. „Nu m-am plâns de salariu, dar când nu l-am primit…”
Andi Moisescu a vorbit despre plecarea de la PRO TV, după 30 de ani. „Nu m-am plâns de salariu, dar când nu l-am primit…”

Andi Moisescu a vorbit despre plecarea de la PRO TV, după 30 de ani. „Nu m-am plâns de salariu, dar când nu l-am primit…”

Andi Moisescu, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV din România, care, de peste 30 de ani apare pe micile ecrane de televiziune, a vorbit, recent, despre ce se ascunde în spatele camerelor. Jurnalistul a dezvăluit detalii despre experiența sa de la PRO TV, inclusiv din punct de vedere financiar.

Prezentatorul de emisiuni televizate Andi Moisescu are o carieră longevivă la PRO TV. Jurnalistul iubit de mulți dintre români a apărut, de-a lungul timpului, în numeroase proiecte și intervenții TV. Într-un interviu recent oferit ziarului tabloid Click, Andi Moisescu a vorbit despre cum a debutat la PRO TV și ce planuri are pe viitor.

Părăsește Andi Moisescu PRO TV? Nu a ezitat să răspundă

Andi Moisescu a debutat la postul de televiziune PRO TV în anul 1991 și nu se plânge de nimic, chiar dacă, în cazul în care muncea în alt domeniu, era ieșit deja la pensie. „Nu cred că se mai poate întâmpla să plec la o altă televiziune în viaţa asta. Sincer, aici, la Pro TV am şi început, în 1991, suntem în 2021, deci am 30 de ani în cap. Dacă 30 de ani nu m-a luat nimeni…

Eu sunt ca ăla, dacă nu s-a însurat pînă acum cine mă mai ia la vârstă asta (râde). Luăm şi noi un om tânăr, care promite, de perspectivă, ceva. Dacă lucram în mină eram pensionar de 5 ani. Şi aveam şi bani ca lumea că au fost nişte pensii foarte mari la ei.

Andi Moisescu: Nu m-am plâns niciodată de salariu

Dar nu mă plâng aici la PRO TV. Nu m-am plâns niciodată, poţi să-i întrebi pe toţi cei care au trecut prin managementul Pro TV-ului că în toţi ani ăştia nu m-am plâns niciodată de salariu.

Când l-am primit, am zis «sărut mâna» şi când nu l-am primit, am căutat eu să-mi câştig banii din altă parte. Nu cred că aş «zbura» din Pro dacă m-aş plânge. Am primit şi eu oferte întotdeauna, dar trebuie să-ți spun sincer că eu calculez, pun o ofertă în cumpănă, cu ce am, nu pun banii de aici versus oferta primită. Pun banii de aici, plus anii de aici, toţi anii acumulaţi de aici, versus banii de dincolo”, a declarat Andi Moisescu, potrivit sursei citate.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: