Evenimentul Zilei > Actualitate > Andi, Mihaela, Andra și Florin se imită unul pe celălalt și se lasă cu lacrimi de râs!
Andi, Mihaela, Andra și Florin se imită unul pe celălalt și se lasă cu lacrimi de râs!

Andi, Mihaela, Andra și Florin se imită unul pe celălalt și se lasă cu lacrimi de râs!

Vinerea aceasta, de la 20:30, la Românii au talent, un moment inedit prezentat pe scenă îi determină pe Andi, Mihaela, Andra și Florin să- și împrumute personalitățile pentru câteva comentarii savuroase.

La propunerea lui Florin, fiecare dintre ei este nevoit să jurizeze reprezentația unui concurent în stilul celuilalt. Andi amintește de momente din timpul armatei și de un vis pe care l-a avut în perioada respectivă și îi spune maestrului: „Puștiule, nu mă întrerupe, te rog! Erau vremuri când tu mă ascultai pe mine și când eu tăceam”.

Mihaela recunoaște, printre altele, că „nu mi-ai făcut pielea de găină, ceea ce e un mare minus”, Andra nu e impresionată de prestația concurentului, dar nici de faptul că îi lipsesc pătrățelele și tatuajele, iar Florin promovează prin comentariul său un stil de viață sănătos. Jurații țin cont de toate detaliile atunci când trebuie să intre în pielea colegilor lor și nu se abat de la nimic.