Evenimentul Zilei > Social > Andeea Esca este cea mai mare ipocrită din media? Banciu a prins-o şi a executat-o
Andeea Esca este cea mai mare ipocrită din media? Banciu a prins-o şi a executat-o

Andeea Esca este cea mai mare ipocrită din media? Banciu a prins-o şi a executat-o

Interviul dat luni de Andreea Esca despre experienţa avută după infectarea cu Covid-19 a atras o reacţie şi din partea jurnalistului Radu Banciu.

În emisiunea „Lumea lui Banciu”, acesta n-a fost sensibilizat de spovedania lacrimogenă făcută de Andreea Esca cu privire la noul coronavirus chinezesc.

Amintim că prezentatoarea Ştirilor Pro Tv a vorbit despre calvarul prin care a trecut în această perioadă în care inclusiv soţul ei a fost testat pozitiv cu Covid-19.

De altfel, acesta se află încă în spital, aşa cum a spus legendara vedetă a celor de la Pro Tv, care a atras mai multe comentarii din partea colegilor din presă şi nu numai.

Radu Banciu a precizat că nu a fost deloc impresionat de povestea prezentată de Andreea Esca și a lansat critici dure în direcţia acesteia:

„Andreea Esca n-a fost niciodată un om de dat exemplu cuiva, eu am spus mereu lucrul ăsta.

Ea nu își făcea meseria cum trebuie, dar cei care nu o cunoșteau credeau că e un star, credeau că e ieșită din comun.

În realitate ea nu făcea nimic, iar faptul că își desconsidera meseria, după ce citea jurnalul ăla de știri de pe prompter timp de 30 de minute, în fiecare seară a vieții ei era într-un club, se ducea la o petrecere.

Tu, care ești la pupitrul știrilor și care dai informația mai departe trebuie să ai un comportament exemplar, cum are Papa. Și el are concediu, dar nu se duce să danseze, trebuie să ai o ținută.

Pe ea nu o interesa decât să se ducă în cluburi, dovadă că una spunea la televizor și alta făcea în realitate, nerespectând niciun fel de reguli.

Ăștia sunt idolii noștri? Este o rușine monumentală”, a declarat realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” (B1 Tv).

Cu privire la acest la interviul acordat de Andreea Esca la o săptămână după ce apăruse ştirea despre infectarea ei cu Covid-19, o reacţie a avut şi Victor Ciutacu.

Jurnalistul de la România TV a avut la rândul său câteva replici foarte acide pentru legendara prezentatoare a Ştirilor Pro Tv.

Comparând situaţia similară de la Antena 1, care s-a confruntat la rândul ei cu mai multe cazuri de Covid-19, Ciutacu a remarcat un aspect care spune multe despre echipa care se ocupă comunicarea celor de la Pro Tv.

sursa: b1.ro