Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > Anda Adam și Nicoleta Nucă, rivale nu doar în topurile muzicale, ci și la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”
Anda Adam și Nicoleta Nucă, rivale nu doar în topurile muzicale, ci și la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”

Anda Adam și Nicoleta Nucă, rivale nu doar în topurile muzicale, ci și la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”

Anda Adam și Nicoleta Nucă au acceptat provocarea noului sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”, show-ul care va începe în toamnă, la Kanal D, devenind astfel rivale la marele premiu și titulatura de „Cea mai stilată femeie din România”. Cele două artiste sunt gata să pornească în călătoria care le va transforma din celebrități, în adevărate repere de stil, în unicul show de modă din România.

Anda Adam a mai făcut parte din echipa emsiunii, în calitate de invitat la masa juriului, dar de această dată a acceptat provocarea de a fi concurentă în acest sezon.

„Imaginea, stilul unei femei, constituie o primă carte de vizită, „te poziționează” în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reușit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă definește și mă completează, alături de muzica mea. Noi, ca artiști, știm că publicul este foarte atent la imaginea pe care noi o promovăm. Nu de puține ori am fost trendsetter în ceea ce privește stilul vestimentar, am dat tonul și în materie de hairstyling, exemplificând în acest sens apariția mea cu breton, în videoclipul „Dacă ar fi”, când foarte multe fete au apelat la același hairstyling. Abia aștept provocarea „Bravo, ai stil! Celebrities”. Poate fata !”, a spus Anda Adam.

De cealaltă parte, Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică pop din tânăra generație. Pasionată de muzică încă de la grădiniță, Nicoleta a început să ia canto de la 9 ani, căutând mereu să studieze la cele mai bune școli din România și Italia și să-și perfecționeze tehnica vocală. Artista este pasionată de sport și stil de viață sănătos, dar și de tot ce ține de sfera de beauty, primind aprecierea fanilor pentru imaginea sa sexy, dar și pentru eleganța pe care o afișează atât în videoclipurile sale cât și în viața de zi cu zi. „Îmi plac provocările, sunt mereu dornică să ies din zona mea de confort, prin astfel de lucruri cred că oamenii pot evolua, pot deveni tot mai buni în ceea ce fac. Cred că „Bravo, ai stil!” va reprezenta o astfel de provocare personală, cu siguranță voi învăța lucruri noi despre mine, despre oameni și asta mă motivează cel mai mult. Am un stil versatil și sunt sigură că în competiție voi învăța multe lucruri noi legate de fashion, despre care nu știam până acum și care mă vor ajuta pe viitor”, spune Nicoleta Nucă.

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: