Evenimentul Zilei > Monden > Anda Adam, apariție incendiară pe balcon: „În duș nu e loc!”. Vecinii sunt „fierți”
Anda Adam, apariție incendiară pe balcon: „În duș nu e loc!”. Vecinii sunt „fierți”

Anda Adam, apariție incendiară pe balcon: „În duș nu e loc!”. Vecinii sunt „fierți”

Anda Adam știe cum să își câștige noi fani. Dacă până acum ar fi putut exista vecini care să nu o placă pe vedetă, după apariția sa incendiară acest lucru este imposibil.

Cum și Anda Adam se află în autoizolare la domiciliu din cauza Coronavirus, artista s-a gândit că este un moment perfect pentru a-și expune formele pe balconul apartamentului său, scrie Cancan.

Protagonistă a unei ședințe foto incendiare la care au asistat mai mulți vecini, artista a postat fotografiile pe internet, pentru ca și fanii ei să se bucure de priveliște, dar și pentru a-și face reclama la propria linie de haine.

La început Anda Adam a pozat într-un body negru, care i-a scos în evidență formele apetisante, în special bustul generos. Ulterior, cântăreața a abordat o ținută extrem de mulată, care i-a pus în valoare posteriorul bombat.

„Când ești în izolare, lucrurile pe care le poți face nu sunt atât de multe. Curat, mâncare, activități cu fetița mea, citit, antrenamente în sufragerie, vloguri și mai ales ședințe foto, doar că decorul și spațiul sunt limitate.

Câte poze în pat, sufragerie sau la masă poți să îți faci? În duș… acolo nici nu ai cum! Așa că profit de soarele pe care îl avem de câteva zile și majoritatea pozelor le fac pe balcon la lumină naturală și ies super!

Să iertați că decorul e mereu același… adică același balcon, dar acolo am soare și e lumina cea mai bună, perfectă pentru niște poze wow, așa cum mi-am învățat admiratorii până acum.

Nu îmi pot lăsa rețelele de socializare baltă și atunci ne adaptăm situației! Dacă vine super-căldură, voi face plajă în balcon și voi îmbrăca costumele de baie superbe cu cristale din propria mea colecție de costume de baie – Adam&Eve SwimWear – și mă voi bucura de soare și nu voi rata ocazia să imortalizez momentul și să îl împărtășesc cu voi”, a declarat Anda Adam.