Comisia pentru Servicii Publice verifică acuzațiile conform cărora Yossi Cohen ar fi primit gratis de la Packer bilete în valoare de mii de dolari la un concert al divei americane. Postul Channel 10 a mai dezvăluit că oficialul israelian a fost invitat la apartamentul de lux de la hotelul din Tel Aviv unde era cazat miliardarul australian sau a avut acces neîngrădit la apartament atunci când acolo se afla și Yair Netanyahu, fiul premierului Benjamin Netanyahu.

Mariah Carey şi premierul israelian Bibi Netanyahu

Comisia va stabili dacă darurile oferite de Packer reprezintă favoruri sau beneficii ilegale. Cohen era, în acea perioadă, șeful Consiliului pentru Securitate Națională și a devenit între timp directorul Mossad.

Yossi Cohen şi Benjamin Netanyahu

Luna trecută, Channel 10 a dezvăluit că oficialul israelian a primit de la Packer șapte bilete la un concert susținut anul trecut de Mariah Carey. Comisia verifică acum varianta lui Cohen, iar concluziile anchetei vor fi făcute publice în curând.

Jurnaliștii de la Channel 10 au precizat că Yossi Cohen nu a răspuns solicitărilor de a comenta acuzațiile care i se aduc. Sursa citată mai arată că James Packer intenționează să obțină permis de reședință în Israel. (sursa: Agerpres, haaretz.com)

CITEŞTE ŞI Lumea fabuloasă şi nebună a celei mai pretenţioase dive din câte au existat pe acest pământ. GALERIE FOTO