Evenimentul Zilei > Monden > Anca Țurcașiu ca în prima tinerețe. Imaginile care i-au uimit pe internauți. Foto
Anca Țurcașiu ca în prima tinerețe. Imaginile care i-au uimit pe internauți. Foto

Anca Țurcașiu ca în prima tinerețe. Imaginile care i-au uimit pe internauți. Foto

De când a divorțat de soțul său, Anca Țurcașiu este în centrul atenției, fiind într-o formă fizică de invidiat la cei 51 de ani ai săi. Drept dovadă stau imaginile pe care cântăreața le face publice pe rețelele de socializare.

Chiar dacă în ultima perioadă a fost criticată pentru faptul că ar fi apelat la ajutorul medicului estetician pentru a se menține în formă, Anca Țurcașiu nu pare afectată de comentariile răutăcioase ale fanilor și continuă să facă publice imagini inedite.

Aflată la malul mării, artista în vârstă de 51 de ani a pozat într-un costum de baie în alb și negru, peste care a asortat un halat alb. Evident, ținuta i-a pus în valoare formele perfecte, iar comentariile fanilor n-au întârziat să apară: „O femeie frumoasă!”, „Miss Litoral, cea mai frumoasă!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Anca Țurcașiu are o părere proastă despre intervențiile estetice

Cu toate că reacția urmăritorilor ei a fost pozitivă de data aceasta, au existat momente în care aceștia au acuzat-o pe Anca Țurcașiu că ar fi apelat la intervenții estetice pentru a arăta atât de fresh. În ciuda acestui lucru, artista a negat mereu zvonurile, mărturisind că, deși nu este împotriva ajutorului de la medicul estetician, ea personal nu și-ar face vreo intervenție deoarece a experimentat în trecut și efectul nu i-a fost pe plac.

„Am făcut, pentru ridurile de pe frunte, o injecție. Mi-a imobilizat sprâncenele și nu le mai puteam ridica, pentru că îți amorțește toată fruntea și îți paralizează mușchii. A fost înfricoșător. Mi s-a părut că mi-au căzut pleoapele peste ochi. M-am rugat la Dumnezeu să treacă trei luni mai repede, să se ducă efectul. De atunci, nu am mai făcut nimic. Prefer să pot să îmi mișc fața decât să fiu ca o minge de plastic și să nu pot deschide gura. Am o părere foarte proastă despre acest subiect.”, a mărturisit ea într-un interviu pentru Unica.

Artista, recent divorțată, a recunoscut că unele persoane ajung de nerecunoscut din cauza intervențiilor, însă acesta nu va fi și cazul ei.

„Mi s-a întâmplat să intru într-o cabină de machiaj și să treacă pe lângă mine o persoană pe care o cunoșteam foarte bine, dar pe care, din cauza faptului că își modificase puternic fața, să nu o recunosc. Fiecare e liber să facă ce vrea. Eu, personal, nu o să fac așa ceva”, a declarat Anca Țurcașiu, potrivit profm.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: