Soția lui Laurențiu Reghecampf postează poze incendiare pe rețelele de socializare, dar latifundiarul din Pipera vede cadrele pe WhatsApp. „Gigi îmi spune „Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc”. Dar eu i-am zis „Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place, nu te mai uita”. Mai vede poze și pe WhatsApp și îmi spune că nu e bine ce fac”, a povestit Anamaria. Impresara a anunțat că are de gând să pozeze din nou în Playboy, atunci când va împlini 50 de ani. „În ziua în care voi împlini 50 de ani voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale.

 

Anamaria Prodan le găsește pereche gospodarilor din nou

Anamaria Prodan Reghecampf jonglează între viața de familie, viața din lumea sportului rege și pasiunea care o aduce în fiecare săptămână în casele oamenilor. Emisiunea prezentată de celebrului agent FIFA se reîntoarce pe micile ecrane. Pentru a afla mai multe din culisele îndrăgitei emisiuni, am stat de vorbă cu Anamaria, care ne-a divulgat câteva dintre surprizele pe care le aduce noul sezon.

– Evenimentul Zilei: „Gospodar fără pereche” începe al doilea sezon! Ce surprize pregătiți pentru telespectori?

– Anamaria Prodan Reghecampf: Da, practic de luni, de la ora 20:00, dăm startul celui de-al doilea sezon „Gospodar fără pereche” și pot să spun cu mâna pe inimă că este unul de-a dreptul savuros. Avem o recolta bogată de gospodări harnici și frumoși, dar o recolta și mai bogată de fete. Desigur că avem și suprize pentru telespectatori. Una dintre ele este că mi-am adus trei ajutoare de nădejde care să mă ajute la livrarea scrisorilor de la fete. Așa de multe au fost. Însă o să vedeți că mai sunt și multe altele.

– Cum a fost în deplasările prin țară?

-A fost o călătorie în adevăratul sens al cuvântului, care a durat câteva săptămâni. Am mers din gospodărie în gospodărie și am bătut țara în lung și lat. Aproape în fiecare zi eram într-un loc nou. M-au impresionat foarte mult locurile superbe din țară pe care le-am văzut și aș recomanda tuturor să facă o călătorie prin țară, înainte să se gândească la alte destinații. Peste tot m-au întâmpinat oamenii cu inimă deschisă, care au pregătit tot felul de bunătăți. Am râs mult cu ei și cu echipa, a fost o atmosferă super frumoasă.

– Cum au reacționat gospodarii când au citit scrisorile?

-Au fost foarte emoționați. Când mă vedeau că scot plicurile din geantă, începeau să se fâstâcească. Pe parcurs au prins curaj și s-au destins, își dădeau cu părerea pe ce au scris fetele în scrisori, îmi spuneau ce le place și ce nu. Reacțiile lor sunt absolut savuroase și o să le vedeți în episodul de luni.

– Dar când au văzut fetele?

-Va imaginați că dacă au fost emoționați când au citit scrisorile de la fețe, când le-au văzut în realitate erau și mai și. Roșii în obraji, îi mai surprindeam când își șopteau la ureche sau își dădeau coate încercând să ghicească care dintre fete a venit pentru ei. Au fost foarte simpatici.

– De ce crezi că a prins așa de bine această emisiune la public?

-Cred că a prins pentru că este o emisiune autentică, în primul rând. Este haioasă și le arată telespectatorilor că viața la sat are avantajele ei, dar și ajustarea de la oraș la sat nu e tocmai simplă. Apoi, când mai arunci și un strop de romantism în toată povestea asta, e clar că ai o rețetă bună.

 – Ce te-a determinat să intri în lumea televiziunii?

-Mi-a plăcut întotdeauna lumea asta. Practic am avut contact cu ea de când eram mică prin intermediul mamei mele. La un moment dat a devenit inevitabil .

 – Ce te-a făcut să ai încredere în tine întotdeauna?

-Cred că cel mai important factor a fost educația pe care am primit-o încă de mic copil

 

 

 

Te-ar putea interesa și: