Evenimentul Zilei > Monden > Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali: O să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci
Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali: O să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci

Război total între Anamaria Prodan și Gigi Becali: O să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci

Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai lăsând în urmă toate zvonurile care se spun despre ea şi soţul ei. Mai mult, impresara postează zilnic imagini superbe cu ea şi viaţa de lux pe care o are, sfidând tot ceea ce se spune despre Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan a reacționat în termeni extrem de duri după declarația lui Gigi Becali că îl va năși pe Laurențiu Reghecampf după ce se desparte de impresară.

Atunci când a fost întrebată de relația de colaborare cu Gigi Becali şi despre prietenia lui cu soțul ei, impresara a spus: „Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc…”

Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen?

Şi continuă: Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam maul! Dacă are dovezi, să se apere, ok. Dacă nu, să plătească până se satură să mai jignească. Toți am tolerat un individ… Am râs cu poftă la toate inepțiile rostite de el la TV, însă nu ne-am gândit că el chiar crede că noi îl și respectăm sau admirăm chiar! Greșeală colectivă, zic eu. Poate ne trezim si realizăm că din glumă și plictiseală, am dat nas si forță cui? Nu e treaba mea ce hotărăște Laurenţiu, până la urmă. Dacă Becali nu are dovezi, sfatul meu este să-l dea în judecată.

Cât despre mine, Becali știe că o singură dată dacă mai deschide gura despre familia mea o să mă rog la Dumnezeu să amuțească pe veci. O să-i fie rușine să mai iasă din casă și o să-i fie rușine să-si privească familia în ochi dacă vorbesc eu. Poate Reghe să fie prieten cu așa cineva? În primul rând trebuie să cunoști și să respecți noțiunea de prietenie ca să te numești un bun creștin și un bun om. Numai în fața camerelor TV să aruncăm cu banii….. Ăla e circ ieftin! Cât despre credință?! Nu are habar!”, a clarificat Annamaria Prodan.

Anamaria Prodan tună şi fulgeră după ce Gigi Becali a spus că îl va năși pe Laurențiu Reghecampf

Impresara: „Divorțul și noua relație. Eternele probleme ale tuturor. Să mă anunțati când e nunta ca să vin și eu. Să-mi spuneți când anunță oficial Gigi că e naș, ca să-l felicit în felul meu unic. Orice naş își are nașul. Gigi face de râs numele lui Dumnezeu și al lui Iisus.

Pentru el, să faci rău, să bârfești și să râzi de toți, ca lașul, pe la spate, sunt motive de a merge mai departe. Ne pierdem timpul. Cât despre tot ce se vorbește despre familia mea, soțul meu, averea noastră… Este jenant și prefer să spun atât: la final o să vorbesc doar eu, căci audiența o să amuțească”, a mai spus Anamaria Prodan.

Întrebată dacă s-a mutat în Dubai, ea a spus: Eu mă mut unde vreau, pentru că-mi permit! Am case peste tot. Am firma de impresariat în Dubai. Acum e perioada de transferuri, deci sunt la muncă! Viața nu mi-o schimb. Este aceeași de ani. Adică perfectă! Fără să mă uit în stânga sau în dreapta trăiesc superb şi demn. Fără să mă împiedic de nimeni și de nimic. Mă uit doar înainte și nu mă interesează decât de familia și oamenii dragi mie. În rest … Dumnezeu cu mila!,” a delcarat Anamaria Prodan pentru Digi Sport.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: