Evenimentul Zilei > Sport > Anamaria Prodan, trădată din nou. Este vorba de bani mulți: ”Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”
Anamaria Prodan, trădată din nou. Este vorba de bani mulți: ”Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”

Anamaria Prodan, trădată din nou. Este vorba de bani mulți: ”Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”

Jucătorul de la FCSB, Ianis Stoica, pe care Gigi Becali vrea să obțină zeci de milioane de euro, dorește să „rupă” contractul de impresariat cu Anamaria Prodan și să semneze cu firma fraților Becali.

Și Dennis Man, nu cu mult timp în urmă, a părăsit-o pe impresară pentru a semna cu firma fraților Giovanni și Victor Becali, același lucru i se va întâmplat și cu Ianis Stoica, unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la FCSB.

Gigi Becali, patronul clubului la care evoluează tânărul atacant a confirmat știrea la gsp.ro.

„M-a sunat Giovanni, mi-a spus: «Gigi, a venit taică-su lui Ianis, că vrea să semneze cu firma noastră. Ești de acord?» I-am zis: «Băi Giovanni, nu mă interesează, nu mă întreba pe mine dacă sunt de acord, n-am nicio treabă, semnează cu cine vrea». Ce scandal? Nu mai am treabă! Nu mă interesează de ea, nu mai vreau să aud”, a declarat Becali la Pro X.

Un nou conflict care se va sfârși cu un proces

Impresara Anamaria Prodan i-a făcut reclamă lui Ianis Stoica în ultimele săptămâni, în mai multe apariții în presa europeană. De acest lucru poate profita, precum în cazul lui Dennis Man, Giovanni Becali. Fotbalistul a trimis deja o notificare către Anamaria Prodan pentru ruperea contractului de reprezentare.

Tânărul atacant și-a manifestat dorința de a fi reprezentat de firma lui Giovanni, iar asta va duce la un nou conflict. Anamaria Prodan îl amenință cu un proces, la fel ca în cazul lui Dennis Man. Impresara amenință că printr-un litigiu deschis la FRF poate obține suspendarea fotbalistului.

Anamaria Prodan l-a acuzat pe Gigi Becali că a scos-o din schema transferului lui Dennis Man la Parma. Impresara a pierdut mulți bani. Atacantul a plecat de la FCSB la Parma, pentru 13 milioane de euro. Impresara a luat foc pentru că nu a fost inclusă în această tranzacție. La care spune că a contribuit substanțial. Și l-a acuzat pe Gigi Becali că i-a servit pe tavă mutarea lui Ioan Becali, vărul finanțatorului.

„Ianis Stoica este un tânăr jucător care va ajunge departe, e mai bun decât Dennis Man” a declarat Anamaria Prodan, pe 16 noiembrie, pentru tuttomercatoweb.

Dacă îl pierde și pe Ianis Stoica, Anamaria Prodan va rămâne cu un singur jucător important la FCSB, fundașul central Iulian Cristea. Ea mai are înțelegeri, printre alții, cu Nicolae Stanciu.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.