Anamaria Prodan Reghecampf (46 de ani) i-a cumpărat tinerei în vârstă de 19 ani o mașină de lux, la care mulți oameni visează o viață întreagă. Mai exact, este vorba despre un Porche Cayenne, un cadou pe care Anamaria Prodan crede că Sarah îl merită cu prisosință.

„Pentru că e incredibilă. Pentru că merită totul. Pentru că mă face atât de mândră. Pentru că lucrează din greu să fie numărul 1. Mândră de prințesa mea”, a notat impresarul pe pagina personală de Instagram. 

Sarah Dumitrescu, studentă în Statele Unite ale Americii

Sarah Dumitrescu și-a primit cadoul în Las Vegas, cu prilejul absolvirii IMG Academy. IMG Academy este o școală  sportivă din Statele Unite, Florida, fondată în 2002, care pregătește tineri sportivi pe mai multe discipline (baschet, tenis baseball, fotbal etc.). Sarah practică baschetul și este una dintre cele mai promițătoare junioare. 

Anamaria Prodan este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, iar din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf a rezultat Laurențiu Jr. Fostul fotbalist mai are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.