Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan primește lovitură după lovitură. E fabulos ce s-a aflat despre socrii lui Reghe. Asta îi leagă și mai tare
Anamaria Prodan primește lovitură după lovitură. E fabulos ce s-a aflat despre socrii lui Reghe. Asta îi leagă și mai tare

Anamaria Prodan primește lovitură după lovitură. E fabulos ce s-a aflat despre socrii lui Reghe. Asta îi leagă și mai tare

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf urmează să devină părinți, iar acesta își va cunoaște noii socrii. Părinții iubitei antrenorului locuiesc în Botoșani, localitatea pe care tânăra a părăsit-o la o vârstă fragedă.

Socrii” noii ubite a lui Laurențiu Reghecampf sunt niște oameni extrem de modești, care se bucură că fata lor a tras ”lozul” cel mare.

Noii socrii, în extaz după iubitul fetei lor

Noii socrii ai lui Reghe sunt Caciuc I. și Caciuc A. Aceștia sunt oameni modești care s-au mutat în Deva pentru un trai mai bun. Ei la origini sunt dintr-o localitate din județul Botoșani.

Părinții tinerei încă vizitează Botoșaniul pentru că sunt dintr-o familie numeroasă și trec din când în când pe la rude. Viitorul socru al lui Laurențiu a fost implicat într-un scandal în urmă cu câțiva ani din cauza unei moșteniri din Botoșani.

Aceștia își doresc o viață liniștită și bună financiar pentru fata lor, iar cei doi sunt foarte încântați de noul ginere care este bogat și cunoscut. Apropiații cuplului au mărturisit că socrii sunt deranjați de tot ce se scrie în presă și de scandalul prin care fata lor trece, dar admirația pentru antrenor este mai puternică decât orice altceva.

Ce studii are Corina?

Corina Caciuc a renunțat la viața de la țară pentru a studia și pentru a avea o viață decentă.

Viitoarea mămică este licențiată în management, studiile efectuându-le la o universitate din Dubai și finalizându-le în România. De asemenea, ea are un master în afaceri pe care l-a obținut la Cambridge. Conform informațiilor apărute în presă, Corina Caciuc ar deține în prezent o funcție de conducere la o companie mare, care derulează afaceri pe ruta China – România.

Reghe provine dintr-o familie săracă

Antrenorul a povestit că provine dintr-o familie modestă din Târgoviște și că se regăsește în povestea iubitei lui.

„Am prins vremurile în care se cumpărau lucruri de la magazin pe bază de cartelă. Cartonașul ăla pe care luam pâine, zăhăr, ulei, mălai și altele. Nu am cum să uit când primeam banane verzi și le puneam pe dulap, să se coacă. Abia așteptam să se facă bune și gustoase, să le mănânc. Astea au fost vremurile. Eu le-am trăit și eram atât de fericit când veneau în vizită rudele și prietenii și-mi aduceau banane și portocale”, a povestit Laurențiu Reghecampf.