Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan nu știe ce o așteaptă. Se poate ajunge la o dramă. „Am fost la puşcărie”
Anamaria Prodan nu știe ce o așteaptă. Se poate ajunge la o dramă. „Am fost la puşcărie”

Anamaria Prodan nu știe ce o așteaptă. Se poate ajunge la o dramă. „Am fost la puşcărie”

Victor Becal îl apără pe fratele său după ce a avut o ceartă aprinsă cu Ana Maria Prodan. Acesta a amenințat-o pe impresara și a declarat că lucrurile nu vor rămâne așa.

Ana Maria Prodan și Giovanni Becali sunt într-un scandal de zile mari. Impresara a trecut la amenințări, iar Victor Becali îi apără spatele fratelui său și nu s-a lăsat mai prejos.

Vedeta a luat foc după ce Giovanni a anunțat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze cu firma de impresariat pe care Becali o deține, după divorțul de aceasta.

Ana Maria Prodan, amenințată de familia Becali

„Bătrâni suntem, obosit sunt uneori seara, puşcărie am făcut amândoi. Am fost la puşcărie, nu pot să neg evidența, nu? Dar dacă mai vorbeşte de familia mea, nu mai răspund pentru faptele mele. Spuneți că nu e în regulă să zic asta, dar când ea zice că ne pune în genunchi, e în regulă?

Cum ar fi dacă eu aş vorbi de familia dumneavoastră, a fiecărui jurnalist care mă critică sau nu scrie ce îmi place mie? Chiar dacă ne contrăm la anumite subiecte, există respect. Doamna respectivă să nu se mai refere la familia mea, asta îi transmit public! Am văzut că stă la masă cu tot felul de tipi musculoşi în nişte poze, nu mă impresionează.

sursă: arhivă EvZ

De la o anumită vârstă, nu mă impresionează astfel de lucruri. În plus, nu ne poate pune ea pe noi în genunchi… M-aţi văzut vreodată pe mine sau pe fratele meu în genunchi? Eu nu-mi aduc aminte”, a declarat Victor Becali, într-o intervenție la Radio Sport Total FM.

Impresara a răbufnit

După ce a aflat că Reghe vrea să semnze cu o altă firmă, Ana Maria Prodan a răbufnit și a avut o serie de mesaje pentru Victor Becali.

„Nu este adevărat. Sunt maimuțoi care se trezesc vorbind. Are demnitate Reghecampf, nici chiar așa…Tocmai am vorbit cu soțul meu și zâmbea: «Ana, nu e adevărat nimic. Se bagă în seamă».

Ăștia sunt genul ăla de mafioți din «Las Fierbinți». Prind și ei niște momente că sunt uitați de lume, de soartă și de viață și se bagă în seamă pe spatele altora care sunt mult prea șmecheri, Prodan și Reghecampf. Mult prea șmecheri față de ăștia care văd mult prea multe filme la televizor.

Ei cred că dacă sunt singuri în competiție și ies pe locul doi își permit să facă tot felul de golănii. Le transmit că nu mor vulturii când vor fluturii. Când mă voi întoarce în țară, îi strâng pe toți. Avocați, «neavocați», manageri, «nemanageri» și îi pun în genunchi în fața lui Reghecampf și apoi o să vedeți ce se va întâmpla”, a spus Anamaria Prodan pentru GSP.ro.

Impresara a declarat că familia Becali a văzut prea multe filme și nu crede că fostul soț este în stare să facă acest pas.

” Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea… Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit.

Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vădă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit (n.r- pușcărie). În viața mea nu am fost atât de furioasă. Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi. Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel.”, a mărturisit Ana Maria.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: