Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan își pune viața privată pe Instagram. Mesajele de iubire ale lui Reghe au fost dezvăluite
Anamaria Prodan își pune viața privată pe Instagram. Mesajele de iubire ale lui Reghe au fost dezvăluite

Anamaria Prodan își pune viața privată pe Instagram. Mesajele de iubire ale lui Reghe au fost dezvăluite

Anamaria Prodan încearcă să convingă pe toată lumea că nu se pune problema unui divorț între ea și Laurențiu Reghecampf.

Zi după zi, Anamaria Prodan vine cu ceva nou, fie că sunt postări pe rețelele de socializare sau mesaje personale, care ar trebui să demonstreze că relația ei cu Laurențiu Reghecampf este mai solidă decât oricând. Impresara pare că dorește să-și clarifice în public, prin intermediul presei, situația familială

De această dată ea a publicat mesajele de dragoste primite de la Reghe la trei săptămâni după ce și-au reânoit jurămintele. Anamaria Prodan a făcut publice, pe rețelele de socializare mai multe mesaje pe care le-a primit de la soțul ei. Totodată a făcut referire și la subiectul amantei, care a apărut în spațiul public odată cu informațiile despre divorț.

Impresara a postat pe contul de Instagram mai multe e-mailuri primite de la Laurențiu Reghecampf din 2009, din vremea când relația lor era încă la început. Ea a ținut să sublinieze că împreună cu Laurențiu Reghecampf și-au jurat să moară împreună, așa că un divorț iese din calcul.

„Pentru că lumea este atât de rea, pentru că am devenit animale, ne judecăm, ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin în noi … pentru că ne dușmăniți atât de rău am să va prezint o poveste unică de dragoste între 2 copii care au pornit singuri fără nici un ajutor … și și-au jurat dragoste și respect etern și și au jurat să ajungă în vârful piramidei și și și au jurat să moară împreuna ținându-se de mână.

Laurențiu și Anamaria Reghecampf … ANAMARIA FĂRĂ MOȘTENIRILE MAMEI …. am să las aceste mailuri să Vb poate ele reușesc să va facă să înțelegeți DRAGOSTEA UNICĂ ȘI PURĂ … DIN CARE S A CLĂDIT UN IMPERIU ȘI O FAMILIE DE VIS”, a scris Anamaria Prodan lâng fotografia e-mailului primit de la soțul ei.

Anamaria Prodan nu crede în amantă

Vedeta respinge speculațiile pe tema unei relații extraconjugale a lui Laurențiu Reghecampf. Ea spune că acesta nu ar putea avea o amantă deoarece împărtășesc aceleași valori în ce privește familia, iar dragostea lor este deasupra.

„Amantă? Pentru ce? Să ne facă curățenie prin baie? Mai, mai! În familia mea sunt reguli creștine în primul rând. Cuplul este făcut din 2! Oricine greșește, plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatăl meu. Oricine greșește din familie, plătește!

Ghinionul vostru este că la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici în capul de sus, nici în altele nimic. Sunt mici, fără ouă, fără personalitate, fără coloana vertebrală. Fără putere. Sunt gâște! Întâi fă-ți nevasta să se simtă bine că ea îți spune adevărul dacă poți sau nu.

Dacă eșți bun sau nu. Amanta că să-ti ia cășcavalul? Și dacă ești obez îți zice că ești tras prin inel? Concluzia este ca cei ce caută și plătesc femei sunt gâște specie proastă care nu au încredere în ei și caută confirmări și reconfirmări”, a mai spus în continuare Anamaria Prodan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: