Evenimentul Zilei > Monden > Anamaria Prodan declară război. Gestul care a făcut-o să cedeze. „Marș, mă!”. FOTO
Anamaria Prodan declară război. Gestul care a făcut-o să cedeze. „Marș, mă!”. FOTO

Anamaria Prodan declară război. Gestul care a făcut-o să cedeze. „Marș, mă!”. FOTO

Anamaria Prodan uită, probabil, că nu toate femeile din lumea asta îşi permit genţi de lux care ajung la zeci de mii de euro în funcţie de brandul ales, şi critică femeile care se mulţumesc doar cu replici ale originalului. Practică regăsită chiar şi la mari vedete de peste ocean.

Impresara a avut o reacție extrem de dură la adresa femeilor care pretind că au genți scumpe, când ele poartă, de fapt, fake-uri pe la restaurante:

„Am discuția asta cu toate prietenele mele sau prietenii mei. Eu cred că trebuie să muncești să poți să-ți permiți să ai o astfel de geantă, trebuie să știi cum s-o porți, să ai atitudinea adecvată… Și să nu cumva, în viața asta, să te duci să-ți iei un fake numai ca să fii un wanna be. Oamenii care își iau fake-uri sunt wanna be toată viața. Nu pot depăși chestia aia de fake”, a spus Anamaria Prodan.

„În România, eu cred că 99,9% dintre femeile astea poartă fake-uri. Jur. Sunt pline China și Dubai-ul de fake-uri. Te duci și le iei cu 30 de dolari. Și dacă vezi cum arată… Mândre toate la restaurant, cu gențile… Marș, mă!”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit cancan.

anamaria prodan geanta hermes

anamaria prodan geanta scumpa

Sursa: Instagram